cum am ajuns eu carne de tun pt unii medici
-
14 Apr 2011, 14:270 0
Ca orice om, mi-am pierdut si eu un dinte. din vorba in vorba, am ajuns la recomandarea unei preietene la o clinica mare. vazand si preturile si cum se prezinta la prima, am zis hai ca pare ok.
am avut nevoie de un implant dentar. am trecut prin toate cele mandre operatii, am asteptat de m-am uscat, am platit de am lesinat, crezand ca dau banii pe ceva extrem de bun si calitativ, asa cum sustinea doctorita, daor e implant de 850 euro.
Ei bine, iata cum dupa "lucrarea" lui Finesse Dent am ajuns sa imi faca grefa de os dr. Talasman, pt ca "minunatul" implant pus de ei s-a infectat, mi-a facut un edem de toata frumusetea si aratam de zici ca ma batuse barbatu' o noapte intreaga.
Nu vreti sa siti prin ce chinuri trec acum, sau cta ma costa in plus toata "lucrarea" facuta de Finesse astia.
Asa ca fetele, cascati ochii bine si faceti investigatii despre medicii pe mana carora ajungeti, ca nu e de gluma. o sa ajungeti doamne fereste ca mine, de o sa va chinuiti de mama mama si o sa platiti cat nu face, daca mergeti la firme d'astea gen afara e vopsit gardu' si inauntru leopardul.
-
14 Apr 2011, 23:52ma sperii... imediat dupa paste am programare pt implant

acu' eu stiu ca ce ai patit tu se mai poate numi si ghinion; doctorul la care merg eu il stiu a fi priceput, insa o asa poveste taman acu' imi mai ciunteste un pic curajul
-
19 Aug 2012, 16:24
Regina_Neagra said:
basilio said:ma sperii... imediat dupa paste am programare pt implant

acu' eu stiu ca ce ai patit tu se mai poate numi si ghinion; doctorul la care merg eu il stiu a fi priceput, insa o asa poveste taman acu' imi mai ciunteste un pic curajul
basilio solicit detalii

PS: pt cei care se intreaba daca am sapat in arhiva evei....nu....nu am sapat.....am gasit postarea cu google cautand pareri despre implanturi

intamplarea face ca in momentu de fata sant in reparatie capitala la dinti
am de dat in jur de 1000 de euro , in fine
ce vreau sa spun este ca parerile si norocul sant impartite in sensul ca eu medicul dentist unde merg eu este peste drum de locul meu de munca si fiind acolo am auzit pareri pro si contra.
cred ca e la noroc. eu am fost la dentist tot asa dupa ce cineva a povestit o faza asemanatoare cu a ta .
ce sa zic cum o fi norocul tau .
eu slava lui D-zeu nu am avut nici o problema si peste cam o saptamana termin tot dar termin si bani CLAR