arsura la mana

•  
    • 14 mesaje
    14 Apr 2011, 01:13
    0 0

buna fetelor,am si eu un nod in gat  pentru ca azi mi-a curs zahar ars pe mana si mam ars destul de rau.si sunt fff ingrijorata ca sunt insarcinata si ma tot gandesc daca iar putea face rau bebelui.

sper sa fie numai  doar o superstitie.

va pup si va multumesc celor care imi vor raspunde.

•  
    • 35 mesaje
    18 Apr 2011, 15:12
    0 0
    O arsura e ceva "exterior" deci nu cred ca va ajunge sa-i faca rau bebelusului, dar nu te baza pe ce spun eu pentru ca nu am o parere avizata.

Insa as vrea sa-ti recomand crema de galbenele, care e foarte buna pentru arsuri, nu e scumpa deloc si o gasesti la orice farmacie. Cauta pe net sau chiar aici pe forum si vei vedea ca toate femeile care au folosit-o au fost f multumite de ea.
  •  
    • 363 mesaje
    28 Apr 2011, 22:11
    0 0
    in primul rind te speli pe zona afectata si apoi poti folosi si-o crema,de exemplu de tataneasa,e foarte buna ,pentru plagi.asta in cazul in care arsura nu-i pe suprafata mare de corp,in cazul tau pe mina,merge,dar acum deja cred ca ti-a trecut.puisorul nu are cum sa-l afecteze
  •  
    • 735 mesaje
    29 Apr 2011, 06:20
    0 0
    Stai linistita, daca nu te agiti si nu plangi nu se intampla nimic cu copilul. Spala zona de arsura cu Rivanol(nu ustura mai rau decat apa) si aplica unguent cu galbenele si propolis de la TIS.