TRANSPIR EXCESIV!!

•  
    • 3 mesaje
    6 Dec 2004, 11:46
    0 0
    este o problema care ma chinuie de ani de zile si cred ca am incercat toate produsele antiperspirante de pe piata fara nici un efect...daca cunosteti voi metode eficiente de combatere a transpiratiei as fi foarte foarte recunoscatoare sa imi scrieti! m-am saturat sa port numai tricouri si bluze nergre sa nu se observe!!!
  •  
    • 7 mesaje
    6 Dec 2004, 14:41
    0 0
    eu nu am folosit metodele astea dar le am citit intr un nr al revistei 20 ani: freaca zonele care transpira in exces cu o felie de lamaie si clateste cu apa cu bicarbonat de sodiu. sper sa ti fie de folos
  •  
    • 318 mesaje
    7 Dec 2004, 01:15
    0 0
    Si eu am problema asta.
    Ii pot recomanda cateva solutii naturiste.
    Ceaiul de coaja de salcam-intern si cel de salvie-bai.
    Antiperspirant am inteles ca e bun cel de la Forever Living,nu am afolosit inca dar mi l-a laudat multa lume si am de gand sa-l cumpar desi eu folosesc Dove si ma multumeste.

sa-mi spui ce ai incercat si daca ai avut rezultate bune!
  •  
    • 1105 mesaje
    7 Dec 2004, 09:08
    0 0
    Acupunctura trateaza cu succes problema ta.Cel putin 10 sedinte...
  •  
    • 3 mesaje
    7 Dec 2004, 19:26
    0 0
    am auzit si eu despre deodorantul de la Forever Living, dar am fost atat de dezamagita de celelalte deodorante folosite ca..ma tenteaza si acupunctura si chiar am sa merg!!!
  •  
    • 318 mesaje
    8 Dec 2004, 01:20
    0 0
    Eu cred ca ar trebui sa incerci mai intai tratamentele naturiste,cele pe baza de plante,si apoi sa apelezi la acupunctura,PArerea mea!
    Nu costa mult si poti sa le faci la domiciliu!
    Acum depinde de tine,poate ca le-ai incercat deja si nu au dat rezultate,nu?
  •  
    • 39 mesaje
    15 Sep 2006, 21:02
    0 0
    S ar putea sa suferi de dereglari hormonale .
    Te inteleg foarte bine . Si eu ma imbracam doar in negru si nu ieseam numai seara din casa cand era mai racoare.
    dupa ce am luat anticonceptionale mi am dat seama ca m au ajutat si in problema asta.
  •  
    • 8403 mesaje
    15 Sep 2006, 22:45
    0 0
    ceai de salvie!
  •  
    • 367 mesaje
    15 Sep 2006, 23:39
    0 0
    formol cu otet....nu e o gluma proasta!
    nu prea stiu exact cantitatile necesare ptr. combinatie dar stiu sigur ca vre-o cateva luni nu mai transpiri deloc in locul unde aplici solutia
    poate e cineva care stie mai multe
  •  
    • 354 mesaje
    16 Sep 2006, 01:01
    0 0
    DEodorantul de la Aloe,FLP nu e bun.Am transpirat eu de la el,care nu am probleme,dar cineva cu probleme si asta din cauza ca nu are aluminiu,intr-adevar e foarte bun,natural dar nu sa rezolve transpiratie excesiva.
    Am avut un prieten cu aceeasi problema si a rezolvat-o cu Maxim (aici e linkul unde gasesti http://www.bluebridge.ro/ ).Sa nu imi sara nimeni in cap,nu fac reclama,nu am nici o legatura
  •  
    • 891 mesaje
    17 Sep 2006, 18:51
    0 0
    scufitarosie,suferi,k mine,de hiperhidroza.Inteleg k e la nivelul axilei.Eu am incercat cam tot ce se putea,inclusiv homeopatia.Personal,m-am convins k atat asta cat si metodele naturiste au fost egale cu zero.
    Ce iti recomand cu increderea sunt niste solutzii pe baza de clorura de aluminiu,in concentratie mare,pe care,din pacate nu le gasesti in Ro.
    Daca consideri k suferi de o forma usoara cauta Apaxil,Obadan sau Maxim(pe care ti l-a recomandat si o eva )
    Daca hiperhiroza ta e pronuntzata cauta Drysol,are o concentratie de 20% de cl de al.
    Tre sa ai tu pe cineva afara care sa ti le pata trimite.Se gasesc in farmaciile lor(straini-s mai evoluati,in multe farmacii iti prepara ei solutziile..la noi..s-au uitat crucish cand am intrebat!)
    Sau,cred,poti plati si cu card,k la mute scrie "order online"
    Tine-ma la curent!Bafta!