TRANSPIR EXCESIV!!
-
0 0este o problema care ma chinuie de ani de zile si cred ca am incercat toate produsele antiperspirante de pe piata fara nici un efect...daca cunosteti voi metode eficiente de combatere a transpiratiei as fi foarte foarte recunoscatoare sa imi scrieti! m-am saturat sa port numai tricouri si bluze nergre sa nu se observe!!!
-
Si eu am problema asta.
Ii pot recomanda cateva solutii naturiste.
Ceaiul de coaja de salcam-intern si cel de salvie-bai.
Antiperspirant am inteles ca e bun cel de la Forever Living,nu am afolosit inca dar mi l-a laudat multa lume si am de gand sa-l cumpar desi eu folosesc Dove si ma multumeste.
sa-mi spui ce ai incercat si daca ai avut rezultate bune! -
DEodorantul de la Aloe,FLP nu e bun.Am transpirat eu de la el,care nu am probleme,dar cineva cu probleme
si asta din cauza ca nu are aluminiu,intr-adevar e foarte bun,natural dar nu sa rezolve transpiratie excesiva.
Am avut un prieten cu aceeasi problema si a rezolvat-o cu Maxim (aici e linkul unde gasesti http://www.bluebridge.ro/ ).Sa nu imi sara nimeni in cap,nu fac reclama,nu am nici o legatura
-
scufitarosie,suferi,k mine,de hiperhidroza.Inteleg k e la nivelul axilei.Eu am incercat cam tot ce se putea,inclusiv homeopatia.Personal,m-am convins k atat asta cat si metodele naturiste au fost egale cu zero.
Ce iti recomand cu increderea sunt niste solutzii pe baza de clorura de aluminiu,in concentratie mare,pe care,din pacate nu le gasesti in Ro.
Daca consideri k suferi de o forma usoara cauta Apaxil,Obadan sau Maxim(pe care ti l-a recomandat si o eva
)
Daca hiperhiroza ta e pronuntzata cauta Drysol,are o concentratie de 20% de cl de al.
Tre sa ai tu pe cineva afara care sa ti le pata trimite.Se gasesc in farmaciile lor(straini-s mai evoluati,in multe farmacii iti prepara ei solutziile..la noi..s-au uitat crucish cand am intrebat!)
Sau,cred,poti plati si cu card,k la mute scrie "order online"
Tine-ma la curent!Bafta!