Help!! Caut ginecolog bun in Bucuresti
-
6 Dec 2004, 09:210 0Salutare fetelor! Stiu ca s-a mai discutat despre asta dar am nevoie de ajutorul vostru. Caut un ginecolog bun si neaparat femeie!!!! Ne-am hotarat sa facem un BB si vreau sa merg inainte la un control sa vad daca totul e in regula. Astept recomandarile voastre si va multumesc anticipat pt ajutor! Pupici
-
6 Dec 2004, 09:54Doctora Girloteanu. La policlinica Titan. Este buna. Eu sunt pacienta ei de ani de zile. Nu numai eu, dar si prietenele mele! Nu s-a inselat niciodata si ne-a tratat cu profesionalism.
Pupici. -
6 Dec 2004, 13:11Nu are cumva si un cabinet particular unde o pot gasi,nu de alta dar mi-e groaza de cabinetele din policlinici. Ce varsta are?
Multumesc oricum! -
7 Dec 2004, 12:18Nu stiu daca are cabinet particular.Eu cand am nevoie de serviciile ei, merg la policlinica Titan. Daca vrei sa mergi la ea, vorbim pe privat. Cat despre varsta are cam 47-48 ani.
Pupici. -
7 Dec 2004, 14:17Am auzit de bine de dr. Peltecu de la Filantropia. Vreuna din eve a fost la el? Sincer mi-ar trebui un doctor foarte bun pentru ca banuiesc ca as avea si o rana pe col si vreau sa fie in stare sa gaseasca solutia optima ce trebuie aplicata in functie de gravitate, nu sa ma plimbe de colo colo sau sa am probleme dupa aceea. Si mai ales sa nu ma sperie si mai rau, ca sunt eu deja terorizata de cazurile pe care le-am auzit!!!!
Pupici si sper sa fie bine pana la urma! -
8 Dec 2004, 09:16O sa dau o fuga pana acolo cand ajung in oras sa vad care e " atmosfera". Merci!