mi-a intarziat ciclu:|
-
0 0
Maine sunt 2 sapt de cand trebuia sa-mi vina ciclu:| mi-am facut 2 teste de sarcina si mi-au iesit negative :| e sigur rezultatul?mi-e frica:| sa fie vb de o sarcina ?
-
cel mai bine ar fi sa mergi la un ginecolog..si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine...doar ca mie mi-a intarziat doar o saptamana..si eu saptamana asta merg la un control..tot ce iti pot spune e ca in saptamana asta m-am documentat foarte mult ..si testele nu sunt chiar atat de sigure.eu am facut 3 pana acu si toate 3 au iesit negative...deja m-am obijnuit cu ideea de a fi insarcinata..dar pentru a fi 100%sigura..merg la control..si acelasi lucru ar trebui sa il faci si tu..daca nu e sarcina ar putea fi altceva..deci..mergi la ginecolog..si nu te lasa in baza testelor de sarcina...unele in primele 3 saptamanii de sarcina ies tot negative..mult succes si iti doresc un rezultat asa cum iti doresti tu:*
-
Citeste aici:
http://www.romedic.ro/cauzele-intarzierii-ciclului-menstrual
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: -
am si eu o problema
....de cand mi.a venit menstruatia..adika de la varsta de 14 ani si mai am putin pana fac 17...nu il am regulat....imi vine cu intarziere de cateva zile...imi vine la aproximativ 32-40 de zile...ce sa fac? multumesc
Acest mesaj a fost editat de către cristina-elena17: