dureri abdominale

•  
    • 23 mesaje
    28 Mar 2011, 20:32
    0 0

Buna fetelor. am o problema, cel putin asa cred eu si va scriu in speranta ca ati putea sa-mi dati niste raspunsuri.am sa incerc sa fiu cat se poate de scurta , sa nu va plictisesc .

m-am racit in urma cu 2 saptamani, am facut ceva viroza, aveam dureri musculare,m-a durut si coloana, dar putin de tot, am facut si febra s.a, dar a trecut in cele din urma.la cateva zile dupa aceea am observat ca am pe chilot o scurgere galbena branzoasa  si destul de abudenta,am crezut ca trece de la sine, ma gandeam ca poate cum m-am racit, cine stie ?! si mi-am luat de la farmacie ovule klion ca ma simteam inflamata jos. am luat ovulele fara sa merg la medic, deoarcere am mai luat acum cateva luni, ca am avut candidoza si mi-au facut bine, iar medicul a spus ca le pot folosi daca simt senzatie de disconfort sau ceva scurgere. am luat 5 ovule din 10, dupa care am intrerupt tratamentul, deoarcere mi-a venit menstruatia cu 4-5 zile mai repede de termen .inainte de menstruatie cu 2 zile mai exact am inceput sa am dureri abdominale, nu mari, dar nu mi se pare normal sa le am in permanenta de 3 zile. in prima zi cand a inceput sa ma doara, am mers la alergat, si cand am ajuns acasa mi-a venit ciclul si acuma ma doare putin mai tare decat inainte sa merg la alergat. acuma stau si ma gandesc, daca e din cauza ca am facut miscare inainte de ciclu sau are legatura cu faptul ca in urma cu o saptamana am avut dureri de stomac, din cauza alimentatiei proaste, dar nu prea cred sa fie asta...sau se poate sa fie din cauza ovulelor aceste dureri usoare ? mentionez ca sunt s umflata, balonata...si nue o durere greu de suport, este asemanatoare febrei musculare

vreau sa-mi fac analiza de urina, sange si ecograf dupa menstruatie sa vad daca am ceva..si as vrea sa stiu daca vi s-a intamplat asa ceva...nu stiu ce-ar putea fi, infectie urinara ma gandeam, dar nu ma doare jos nimic, nu merg des la toaleta, dar am avut acea scurgere si ma gandesc ca s-ar putea, sau sa fie candidoza din nou ? dar la candidoza scurgerea poate fi si galbena ?

is tare confuza , si nu pot sa-m fac analizele momentan ca sunt pe stop..

m-as bucura nespus de mult sa-mi raspundeti. va multumesc

Acest mesaj a fost editat de către rallutzzy: 28 Mar 2011, 20:34
  •  
    • 1030 mesaje
    29 Mar 2011, 01:39
    0 0

Probabil ai o anexita,sau mai nou boala inflamatorie pelvina,in perioada menstruatiei de obicei durerea se accentueaza..e bine ca vrei sa faci acele analize,dar pe langa e musai sa faci si analize ale secretiei,sa vezi daca e candidoza sau nu si analiza din col sau un Papanicolau,ca sa vezi daca ai la nivelul colului  vreo bacterie care ar putea sa-ti produca  inflamatia..si neaparat urocultura..

Acest mesaj a fost editat de către eueu09: 29 Mar 2011, 01:41
  •  
    • 23 mesaje
    31 Mar 2011, 09:15
    0 0
    multumesc mult pentru raspuns . nu stiu ce sa fac, is ingrijorata ca ma tot tine menstruatia de vineri seara, numai nu se opreste (( am scurgergeri normale ca in primele zile, dar trebuia sa se fi oprit deja ( nu stiu ce sa fac (
  •  
    • 363 mesaje
    6 Apr 2011, 23:15
    0 0
    Mergi si fa-ti un control ginecologic chiar daca esti la ciclu.Sa nu fie un ciclu fals.Iti urez sanatate multa si insanatosire cit mai rapida!