Durere nervul sciatic

•  
    • 761 mesaje
    27 Mar 2011, 18:43
    0 0

Pe bunica mea o doare rau coloana si piciorul,de la nervul sciatic.Criza a inceput de mai mult de o luna si nu pare sa ii treaca.Cateodata e mai bine,dar majoritatea timpului o doare foarte tare.

A luat o groaza de calmante si nu o mai ajuta nimic.

Stie cineva ce tratament ar ajuta mai mult in crizele de sciatica,un unguent bun,un calmant......ceva?

•  
    • 5609 mesaje
    27 Mar 2011, 19:50
    0 0

VOLTAREN pastile si unguent ! Este destul de rapid si f. eficace.
    Nervul sciatic este inflamat, deci, repaus la pat cu anti-inflamatoare si caldura locala.
    In caz in care nici dupa 2-3 zile durerile nu cedeaza se va vedea un medic sa nu fie ceva mai grav sau sa fie nevoie de fizioterapie sau si mai grav, operatie.

Sanatate maxima !

Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 27 Mar 2011, 19:52
  •  
    • 761 mesaje
    30 Mar 2011, 12:45
    0 0
    Multumesc pentru sfaturi!!! I-am transmis!
  •  
    3 Apr 2011, 12:50
    0 0

cartilagiu de rechin... Shark aid ii zice, e foarte bun, si mama mea l-a folosit si in cateva zile nu a mai durut-o... si in plus e natural si antitumoral .. daca vrei mai multe detalii despre cum sa il procuri iti pot da o adresa de la un depozit.. poti sa imi scrii pe mail

•  
    • 1 mesaje
    4 Apr 2011, 18:27
    0 0
    Pentru dureri musculare, rdureri de oase ......, mai este un ulei pt masaj pe zona dureroasa se numeste Flamisil, miroase cam urat dar e foarte eficient.
  •  
    • 1832 mesaje
    4 Apr 2011, 19:31
    0 0
    Maricon nu stiu cum e Voltarenul in Australia, dar aici nu are nici un efect ...