Din ce in ce mai rau...

•  
    • 49 mesaje
    25 Mar 2011, 03:33
    0 0

Evelor am nevoie de voi. Ce parere aveti despre anticonceptionalele Yasmin? Sunt la jumatatea celei de-a 2a folii si simt ca mor de rau dupa fiecare pastila. Nici macar la prima folie nu m'am simtit in halul asta. Ma simt asa de cand am inceput a 2a folie si nu pare sa se amelioreze deloc treaba. Nu am spotting doar ca mi-e foarte foarte rau de la ele si mi-e frica sa le intrerup acum pt. ca am auzit ca as da in altele...

•  
    • 4 mesaje
    25 Mar 2011, 08:13
    0 0
    buna innaa parerea mea e sa te duki la un medik ginecolog si sa vb ku el,nu te mai lua dupa ce zik alti
  •  
    • 49 mesaje
    25 Mar 2011, 14:40
    0 0
    pai tocmai, cand am fost la control sa imi prescrie pastilele mi-a spus in felul urmator "ti le dau pt. ca sunt la moda dar eu nu sunt multumita de ele". si tot "d-na doctor" ca nu stiu daca poate fi numita doctor mi.a spus sa nu fac prostia sa le intrerup la jumatate ca as avea probleme mari (dereglari hormonale, hemoragii etc.). astept sa termin folia, asa pe chinuite si ma duc iar la control sa mi le schimbe dar cred ca de data asta schimb si medicul
  •  
    • 64 mesaje
    28 Mar 2011, 13:42
    0 0
    Innaaa said:
    pai tocmai, cand am fost la control sa imi prescrie pastilele mi-a spus in felul urmator "ti le dau pt. ca sunt la moda dar eu nu sunt multumita de ele". si tot "d-na doctor" ca nu stiu daca poate fi numita doctor mi.a spus sa nu fac prostia sa le intrerup la jumatate ca as avea probleme mari (dereglari hormonale, hemoragii etc.). astept sa termin folia, asa pe chinuite si ma duc iar la control sa mi le schimbe dar cred ca de data asta schimb si medicul

Exact! schimba si medicul. cum adica ti le da pentru ca sutn la moda? iei ce e bun si ok nu ce e la moda.

ti-am zis si-n celalalt topic, chit ca ar fi ele de generatie noua, nu vor fi niciodata intrecute de inelul Nuvaring.

uite ce diferenta mare exista intre pilule si inel cand vine vorba de estrogen (cel care aduce toate neplacerile contraceptiei hormonale)

http://healthy.kudika.ro/articol/healthy~sexologie-si-reproducere/15731/povestea-pe-care-trebuie-sa-o-stii-despre-contraceptivele-hormonale.html#comments_href

vezi ca articolul este scris de un medic, deci stie ce vorbeste.

nu sta asa, si eu am luat Yasmin si m-am ingrasat si culmea nu prea puteam sa mananc mult ca imi era greata tot timpul.

•  
    • 49 mesaje
    28 Mar 2011, 15:55
    0 0
    pai asta fac astept sa termin folia si ma duc urgent la doctor. pup
  •  
    • 630 mesaje
    28 Mar 2011, 19:42
    0 0
    Draga mea... nu mai astepta sa termini folia ... Mergi la un alt medic, spune-i ce si cum si iti va spune el daca trebuie sa continui sa le iei pana la terminarea foliei sau nu ... Nu pot sa cred ca sunt medici care prescriu ceva ..."ptr ca e la moda"
  •  
    • 49 mesaje
    29 Mar 2011, 17:36
    0 0
    Asta am sa fac, mai am 6 pastile dar deja nu mai pot. Mi-e rau zilnic ...
  •  
    • 5609 mesaje
    31 Mar 2011, 00:36
    0 0
    Innaaa said:
    Asta am sa fac, mai am 6 pastile dar deja nu mai pot. Mi-e rau zilnic ...

Opreste imediat pastilele ca-ti nenorocesti tiroida!

Fugi la alt medic.

Un pic idioata doctorita aia, orice alt medic ti-ar spune ca daca ai probleme si te simti rau opresti medicatia si te duci imediat la el sa-ti dea altceva.

Cat de buna este doctorita aia? Ti-a facut analize medicale intai? Ti-a prescris ce ti se potriveste?

Nu cred...dupa tot ce ne-ai spus, arata numai non-profesionalism.

Cauta-ti alt medic si opreste porcariile alea chiar acum!

•  
    rae
    • 44 mesaje
    1 Apr 2011, 15:33
    0 0
    nu e tocmai indicat sa le opresti asa brusc.
    dar da, e bine sa mergi la doctor in timp ce le iei ca sa-ti spuna daca si cu ce sa continui dupa ele. ca daca le opresti si-ti zice sa iei altceva iti cam dereglezi ciclul menstrual etc.
    si da, astea nu ar trebui sa se dea ca sunt la moda.
    eu am citit ca la moda sunt de ex injectiile contraceptive, dar alea nu au si estrogen de ex si citeam pe unele forumuri ca majoritatea au menstruatia neregulata din cauza lor.
    eu cu Nuvaringul am si menstrruatia ok, nu tu probleme cu kg sau cu stari de rau.
  •  
    • 49 mesaje
    4 Apr 2011, 23:18
    0 0
    azi le-am terminat, sa vedem ce si cum si imi programez o consultatie la alt doctor sa mi le schimbe fara sa fie "la moda" :*:*
  •  
    • 3311 mesaje
    4 Apr 2011, 23:45
    0 0
    eu cred ca tu ti bati joc de tine
    daca erai asa deranjata de medic si de faptul ca ti-a 'recomandat' pastilele pentru ca-s la moda, pur si simplu te duceai si la alt medic. era vorba de corpul tau, de tine, nu?
    nu ti-a ridicat niciun semn de intrebare, sa inteleg. ce-ai zis - sa incerci, ca incercarea moarte n-are!
    ....pacat ca in ciuda neplacerilor, ai continuat administrarea.
    ...imi racesc tastele de pomana, cred (adaptare a expresiei 'a raci gura de pomana')
  •  
    • 363 mesaje
    5 Apr 2011, 00:03
    0 0
    Si eu sint de parere ca nu ai procedat cum trebuia,mergila un ginecolog bun,cel putin incearca de data asta,sper din suflet sa-l gasesti si consulta si-un endocrinolog sa-ti faca analize ca sa vada ce urmari a avut tratamentul facut.Iti doresc sanatate!Sa nu ai nicio problema.
  •  
    • 49 mesaje
    5 Apr 2011, 02:11
    0 0
    megutz said:
    eu cred ca tu ti bati joc de tine
    daca erai asa deranjata de medic si de faptul ca ti-a 'recomandat' pastilele pentru ca-s la moda, pur si simplu te duceai si la alt medic. era vorba de corpul tau, de tine, nu?
    nu ti-a ridicat niciun semn de intrebare, sa inteleg. ce-ai zis - sa incerci, ca incercarea moarte n-are!
    ....pacat ca in ciuda neplacerilor, ai continuat administrarea.
    ...imi racesc tastele de pomana, cred (adaptare a expresiei 'a raci gura de pomana')

ca sa intelegi, eu initial nu am avut niciun fel de problema cu ele . fiind "la moda" si explicandu-mi ca sunt cele mai usor acceptate de corp am presupus ca nu voi avea nicio problema cu ele pe toata durata tratamentului. nu ti-am cerut sa ma critici si nici nu te pun sa iti racesti tastele de pomana. am continuat pt ca este riscant sa le intrerupi la jumatatea foliei. alta data nu mai comenta la ce postez sau cel putin daca o faci nu te mai plange ca "iti racesti tastele (gura) de pomana". o seara buna

•  
    • 49 mesaje
    5 Apr 2011, 02:12
    0 0
    dorothy33 said:
    Si eu sint de parere ca nu ai procedat cum trebuia,mergila un ginecolog bun,cel putin incearca de data asta,sper din suflet sa-l gasesti si consulta si-un endocrinolog sa-ti faca analize ca sa vada ce urmari a avut tratamentul facut.Iti doresc sanatate!Sa nu ai nicio problema.

multumesc frumos. am terminat folia astept sa imi vina menstra, sa se termine si fuga la doctor. te pup

•  
    • 1832 mesaje
    5 Apr 2011, 11:34
    0 0

Inna degeaba te-ai suparat pe Megudtz, are si ea dreptate sa stii!!!  Puteai si tu de altfel sa ii raspunzi intr-un mod in care sa ii arati ca greseste sau ca te-a jignit daca nu iti place o postare te superi ... adevarul e ca genul asta de pastile se dau numai in urma analizelor de sange, nu pentru ca sunt la moda si asta stie toata lumea
    In fiecare zi invatam cate ceva, fie ca ne place, fie ca nu, iar faptul ca nu stim una sau alta, nu ne da dreptul sa fim rautaciosi!
    Sanatate si ai grija de tine!

Acest mesaj a fost editat de către maria_maria25: 5 Apr 2011, 11:35
  •  
    • 49 mesaje
    5 Apr 2011, 16:09
    0 0
    maria_maria25 said:

Inna degeaba te-ai suparat pe Megudtz, are si ea dreptate sa stii!!!  Puteai si tu de altfel sa ii raspunzi intr-un mod in care sa ii arati ca greseste sau ca te-a jignit daca nu iti place o postare te superi ... adevarul e ca genul asta de pastile se dau numai in urma analizelor de sange, nu pentru ca sunt la moda si asta stie toata lumea
    In fiecare zi invatam cate ceva, fie ca ne place, fie ca nu, iar faptul ca nu stim una sau alta, nu ne da dreptul sa fim rautaciosi!
    Sanatate si ai grija de tine!

Da sunt perfect de acord dar totusi am continuat situatia din diverse motive nu pt a-si raci ea tastele de pomana si nu cred ca i-am raspuns intr-un mod deplasat. In fine, mai bn o lasam asa. Alta data ne abtinem. Te pup

•  
    • 3311 mesaje
    7 Apr 2011, 00:23
    0 0
    draga mea, nu m-am plans cu absolut nimic. am spus, de fapt, "probabil'. dar din cate vad, am avut dreptate.
    tu, ca fata desteapta ce esti - si aici n-o zic cu sens periorativ -,care are acces la informatie, nu stateai sa te uiti in sus si sa ceri sfaturi pe eva punct ro.
    nimeni nu iti poate da un sfat corect din punct de vedere medical pe INTERNET.
    tu de fapt nu intelegi ca trimitandu-te la medic, am vrut sa te ajut. te doare, te supara, in secunda doi ai sunat pentru programare.
    enfin.
    succes!
  •  
    • 3311 mesaje
    7 Apr 2011, 00:25
    0 0
    a, si chiar nu am regasit linia in care te-am jignit.

Mariah, iti dedic meloadia aia cu 'Im eaaaaaaaaasy, easy like a sunday morning" acum o ascult.
  •  
    • 49 mesaje
    7 Apr 2011, 08:45
    0 0
    bun sa o lamurim o data pt totdeauna. te-ai plans oarecum (cel putin asa s-a inteles) ca ti-ai racit tastele de pomana. cand am vazut ca mi-e rau de la pastile, aceeasi d-na doctor mi-a spus ca este ok in primele luni, 1-2. daca am intrat aici am intrat pt a auzi, citi afla cum vrei tu sa spui pareri diverse. si cu asta draga Megutz am incheiat acest subiect si tot ce tine de el. O zi buna sa ai.
  •  
    • 3311 mesaje
    7 Apr 2011, 12:32
    0 0
    Inna, am adaugat "cred"
    tu puteai sa spui: "-nu, nu iti racesti tastele de pomana, pentru ca intre timp eu m-am gandit/am facut/voi face/am realizat ca ...." etc etc etc
    multa sanatate iti doresc!