??

•  
    • 49 mesaje
    20 Mar 2011, 23:27
    0 0

Evelor am si eu o intrebare. De cateva zile vb cu o prietena buna si are o maaare problema. S-a ivit o ocazie frumusica sa plece la munte pe nepregatite, fara anticonceptionale la ea, fara nimic, desigur a avut relatii cu prietenul dar a ratat vreo 4 pastile si acum e cam disperata. Care ar fi sansele sa ramana insarcinata avand in vedere ca s-a terminat tot inauntru si nu afara?

•  
    • 112 mesaje
    20 Mar 2011, 23:30
    0 0
    de cat timp lua pastilele?
  •  
    • 49 mesaje
    20 Mar 2011, 23:30
    0 0
    incepuse a doua folie. nu a apucat decat 2 pastile
  •  
    • 112 mesaje
    20 Mar 2011, 23:38
    0 0
    pfff...stiu ca este f important sa le iei corect in prima saptamana cand incepi folia...chiar nu stiu ce sa zic sunt sanse sa ramana...
  •  
    • 49 mesaje
    20 Mar 2011, 23:43
    0 0
    e f speriata oricum... zicea ca nu e in perioada fertila dar din cate am citit pe un site cand incepi sa iei anticonceptionale nu mai e perioada fertila...cand nu le mai iei intervine ovulatia. nici eu nu mai stiu ce sa ii zic
  •  
    • 112 mesaje
    21 Mar 2011, 00:05
    0 0
    stiu ca la orice tip de pilule iti zice ca daca intarzii sa le iei din 1-a zi a ciclului sau daca uiti sa iei mai mult de 2 pilule in primele 7 zile de cand incepi folia este indicat sa folosesti prezervativul...iar daca ai avut contact sexual in perioada asta trebuie sa te adresezi medicului...si apoi continui pilulele...

a trecut mai mult de o sapt? ar putea face un test de sarcina...
  •  
    • 49 mesaje
    21 Mar 2011, 00:06
    0 0
    au trecut cam 5 zile...
  •  
    • 112 mesaje
    21 Mar 2011, 00:12
    0 0
    adreseaza-te si unui medic online...incearca aici http://www.sexpert.ro/consilier/ sper sa-ti fie de ajutor..multa bafta!
  •  
    • 49 mesaje
    21 Mar 2011, 00:12
    0 0
    mi-a zis ca fiind la a2a folie, abia i-a trecut menstruatia...nu ar fi sanse, dar totusi tin sa o contrazic aici
  •  
    • 49 mesaje
    21 Mar 2011, 00:14
    0 0
    misha27 said:
    adreseaza-te si unui medic online...incearca aici http://www.sexpert.ro/consilier/ sper sa-ti fie de ajutor..multa bafta!

ms mult. sper sa nu fie probleme...revin cand aflu ceva de la ea. i-am zis sa faca un test peste cateva zile si sa speram ca va fi ok

•  
    • 64 mesaje
    21 Mar 2011, 00:57
    0 0
    cand iei anticonceptionale nu mai ai perioada fertila si infertila.
    e riscant totusi, de ce nu si-a cumparat o folie noua de acolo?
    de-asta nu mai folosesc pastile si folosesc inelul vaginal, ca sa nu am surprize ba ca uit sau plec fara blister la mine.
    testul de sarcina se poate face abia dupa 2 sapt ca sa fie concludent.
    vezi ca ar exista si o pastila de a 5a zi, spune-i sa mearga repede la o farmacie sa vada ce si cum.
  •  
    • 49 mesaje
    21 Mar 2011, 01:04
    0 0
    a incercat la farmacie si a trimis-o la doctor spunandu-i ca ar fi cam tarziu pt asa ceva (alte pastile anti-bebe)
  •  
    • 64 mesaje
    21 Mar 2011, 14:12
    0 0
    Innaaa said:
    a incercat la farmacie si a trimis-o la doctor spunandu-i ca ar fi cam tarziu pt asa ceva (alte pastile anti-bebe)

sa-si faca la 2 saptamani de la contactele sexuale, un test de sarcina.

si daca a scapat, o sfatuiesc ori sa nu mai sara peste pastile ori sa ia un contraceptiv pe care sa nu-l uite sau care sa nu-i solicite atat de mult atentia.

pastilele, o data ce le-ai intrerupt, protectia scade dupa 24 de ore asa ca 4 pastile uitate/sarite sunt un mare risc de sarcina.

•  
    • 49 mesaje
    21 Mar 2011, 14:20
    0 0
    sper sa nu fie nimic grav. am sa revin dupa ce isi face un test. multumesc pt raspunsuri
  •  
    • 64 mesaje
    28 Mar 2011, 15:20
    0 0
    nu ai pentru ce sa ne anunti
  •  
    • 49 mesaje
    28 Mar 2011, 15:54
    0 0
    dap va anunt. pup
  •  
    • 49 mesaje
    30 Mar 2011, 23:22
    0 0
    back with new informations. deci nu stiu ce sa mai cred. am aflat ca prietena mea are ceva pofte, ii este sete mereu, ii este foarte cald dar nu prea are pofta de mancare (nici inainte nu prea avea). test de sarcina nu vrea sa faca pt. ca se incapataneaza si merge pe ideea ei ca nu are nimic...
  •  
    • 49 mesaje
    4 Apr 2011, 18:36
    0 0
    Fetele cred ca e vb de un bebe . Are episoade de greata, i s'au intarit si sfarcurile din cate imi povesteste iar sanii o dor f putin numai la atingeri mai bruste dar o doare si burta ca la menstruatie. Face un test daca nu ii vine saptamana asta asa cum ar trebui sa vina . Ar putea totusi sa nu fie insarcinata si sa fie din cauza ca trebuie sa ii vina menstruatia?
  •  
    • 1832 mesaje
    4 Apr 2011, 19:30
    0 0
    eu asa am patit in urma cu 3 luni, era vorba de o dereglare hormonala simptomele sunt greturi, sani intariti si durerosi. Am crezut ca e o sarcina, dar nu ar fi bine sa se duca la un medic ginecolog. Frica nu are de ce sa ii fie ca ala nu musca
  •  
    • 49 mesaje
    4 Apr 2011, 20:06
    0 0
    nu musca dar daca ai citit ea a avut ceva probleme cu pastilele, ba le-a uitat, ba le-a lasat. nu s'a protejat si de aici...spaima mea si inconstienta ei