??
-
0 0
Evelor am si eu o intrebare. De cateva zile vb cu o prietena buna si are o maaare problema. S-a ivit o ocazie frumusica sa plece la munte pe nepregatite, fara anticonceptionale la ea, fara nimic, desigur a avut relatii cu prietenul dar a ratat vreo 4 pastile si acum e cam disperata. Care ar fi sansele sa ramana insarcinata avand in vedere ca s-a terminat tot inauntru si nu afara?
-
stiu ca la orice tip de pilule iti zice ca daca intarzii sa le iei din 1-a zi a ciclului sau daca uiti sa iei mai mult de 2 pilule in primele 7 zile de cand incepi folia este indicat sa folosesti prezervativul...iar daca ai avut contact sexual in perioada asta trebuie sa te adresezi medicului...si apoi continui pilulele...
a trecut mai mult de o sapt? ar putea face un test de sarcina... -
cand iei anticonceptionale nu mai ai perioada fertila si infertila.
e riscant totusi, de ce nu si-a cumparat o folie noua de acolo?
de-asta nu mai folosesc pastile si folosesc inelul vaginal, ca sa nu am surprize ba ca uit sau plec fara blister la mine.
testul de sarcina se poate face abia dupa 2 sapt ca sa fie concludent.
vezi ca ar exista si o pastila de a 5a zi, spune-i sa mearga repede la o farmacie sa vada ce si cum.
-
Innaaa said:
a incercat la farmacie si a trimis-o la doctor spunandu-i ca ar fi cam tarziu pt asa ceva (alte pastile anti-bebe)sa-si faca la 2 saptamani de la contactele sexuale, un test de sarcina.
si daca a scapat, o sfatuiesc ori sa nu mai sara peste pastile ori sa ia un contraceptiv pe care sa nu-l uite sau care sa nu-i solicite atat de mult atentia.
pastilele, o data ce le-ai intrerupt, protectia scade dupa 24 de ore asa ca 4 pastile uitate/sarite sunt un mare risc de sarcina.
-
Fetele cred ca e vb de un bebe . Are episoade de greata, i s'au intarit si sfarcurile din cate imi povesteste iar sanii o dor f putin numai la atingeri mai bruste dar o doare si burta ca la menstruatie. Face un test daca nu ii vine saptamana asta asa cum ar trebui sa vina . Ar putea totusi sa nu fie insarcinata si sa fie din cauza ca trebuie sa ii vina menstruatia?