dureri groaznice
-
0 0pt ca pur si simplu nu stiu cum sa le numesc altfel...este vorba de durerile menstruale..pe care nu le am in fiecare luna,dar atunci cand le am nu le mai pot uita...nu-mi dau seama ce anume le provoaca,pt ca se repeta fara nici o ordine sau explicatie...dar sunt groaznice cu adevarat..sunt genul de om care nu se vaita cu una cu doua,ba chiar suport cu stoicism durerile fizice,dar astea ma depasesc...plus ca ma ia cu tremurat,transpiratii reci..voma si diaree...imi vajaie tot capul..cad din picioare..ma fac alb verzuie la fata...nu ma tin mai mult de o ora,dar ora aia ma termina...doua zile imi tremura picioarele dupa crizele de genul asta...ultima data mi s-a intamplat ieri,asa ca daca ma puteti ajuta va raman recunoscatoare.
-
la endocrinolog ai fost? si eu aveam zile in care nu puteam iesi din casa din cauza durerilor si a starilor de voma; dupa ce am luat anticonceptionale (fiindca in asta consta tratamentul in cazul meu)am scapat. poate e bine sa te vada un medic;inainte de asta ca sa ma mai calmez imi puneam supozitoare cu indometacin, algocalmin fiole (totusi nu=ti recomand fiindca sunt destul de periculoase) si sticle cu apa calda.
-
e drept ca anticonceptionale nu iau si nici chestia cu argila nu am incercat-o..o sa caut pe net sa vad ce si cum..ieri am luat doua pastile de paracetamol si asa m-am mai linistit..de fapt,cred ca am amortit mai degraba...cel mai nasol e cand ma apuca la birou sau in metrou pt ca se sperie oamenii din jur de reactia mea...sufar in tacere,dar cred ca mi se citeste totul pe fata in momentele alea
-
Si eu am dureri foarte puternice la ciclu si ameteli - asta din cauza ca am tensiunea mica de obicei, dar senzatii de voma nu am avut, insa sint momente cind durerea tinde sa ma dea gata, mai ales daca nu-s acasa sa ma pot intinde in pat, si atunci trebuie sa iau Algocalmin.Norocul meu e ca cedeaza la Algocalmin tablete si nu e necesar sa iau calmante mai puternice.
-
Draga,Kale pentru ca tu ai deschis subiectul iti voi spune ca stiu perfect despre ce e vorba.Eu nu am astfel de probleme dar sora mea,era lesinata la fiecare ciclu..ma speriam cand o vedeam
alida,transpirata,tremura si nu se linistea nici daca o acopeream cu 3 paturi..si plus de asta niste dureri groaznice...
Ea a fost la medic si i-a dat anticonceptionale novinette(sau cam asa ceva).A luat timp de 6 luni si totul s-a rezolvat,acum nu mai are nimik.Si nici nu a avut reactii adverse la pastile ,nici nu s-a ingrasat asa cum se spune ca se intampla.. -
si pentru mine anticonceptionalele au fost o solutie in perioada in care le luam. n-am mai avut dureri deloc.
insa dupa ce nu am mai luat anticonceptionale au aparut din nou. si stii ce m-a salvat?
sportul si alimentatia.
in sensul ca am inceput sa fac aerobic de 3 ori pe saptamana si sa mananc multe fructe, legume, supe, mancare usoara. simti cum ti se curata organismul si se rezolva si treaba cu durerile, pe o cale cat se poate de naturala si sanatoasa.