Oare sunt insarcinata?

•  
    • 211 mesaje
    16 Mar 2011, 19:24
    0 0

Buna fetelor.spuneti-mi va rog dupa cite zile pot sa fac un test pentru a vedea daca sunt insarcinata?ciclul a intirziat cu 2zile,stiu ca nu e mare intirziere si simptome specifice nu am(greturi,lesin),dar oricum as vrea sa fiu mai sigura.

Ms.

•  
    • 977 mesaje
    16 Mar 2011, 19:28
    0 0
    Ok,poti sa iei un test si sa-l faci chiar a doua zi dupa contactul sexual,daca ai dubii.Asa se ia si pastila de a 2 zi: in primele 3 zile de la contactul sexual.Daca pastila poti sa o iei chiar a 2 zi,automat poti sa faci si testul.
    Si daca tot esti nesigura,poti sa te duci la un consult ginecologic.Simptomele de care vorbesti tu apar de abia dupa prima luna,in nici un caz dupa primele cateva zile sau prima saptamana!Si fii mai calma,nu faci nimic daca te agiti.Du-te maine,ia un test de sarcina si fa-l.Nu esti sigura...mai fa unul.Si daca tot nu esti sigura,ti-am zis: te duci la ginecolog!
  •  
    • 211 mesaje
    16 Mar 2011, 19:30
    0 0
    o,dar spune-mi te rog in ce parte a zilei e mai bine sa fac testul??dimineata sau nu importa?
  •  
    • 977 mesaje
    16 Mar 2011, 19:32
    0 0
    Pe instructiunile din el,da asa scrie,ca cel mai indicat e sa-l faci dimineata dar se poate si in timpul zilei.
  •  
    • 211 mesaje
    16 Mar 2011, 19:34
    0 0
    ok,meci mult
  •  
    • 4 mesaje
    16 Mar 2011, 19:55
    0 0
    de obicei un test de sarcina se face dupa noua zile dupa ultimul contact sexual.... atunci iti vei da seama daca esti sau nu insarcinata...poti face orciand testul.. dar cel mai bine este sa il faci dimineata.
  •  
    • 8 mesaje
    16 Mar 2011, 21:52
    0 0
    nu neaparat.. mie mi-a intarziat o luna si tot asa m-am speriat insa nu a fost nimic.