voi ce parere aveti?
-
9 Mar 2011, 21:270 0
Buna fetele!Am si eu o problema...iau anticonceptionale de 4 luni, dar acum o luna am uitat sa iau prima pastila dupa pauza de 7 zile, in saptamana anterioare am avut contacte neprotejate...dupa 3 saptamani mi-am facut 4 teste de sarcina de la 4 firme diferite care au iesit pozitive (a doua linie era putin vizibila dar exista). Am fost la medic si mi-a facut un test banal de sarcina care a iesit negativ si mi-a zis ca nu e nicio sarcina, dar nu m-am impacat cu ideea ca totul e in regula plus ca ma simteam rau si aveam toate simptomele de sarcina... Dupa o saptamana am fost la alt doctor care mi-a zis ca as fi avut avort menstrual si am pierdut cam pe la 3 sapt si ceva... In continuare ma simt rau iar simtomele nu au trecut si eu simt ca ceva e, dar nu prea am curaj sa fac un ecograf si astept urmatoarea menstruatie... Ce ziceti?
-
10 Mar 2011, 10:16Cu cat probleme de sanatate sunt tratate din stadiu incipient si cat mai repede,cu atat e mai bine pentru tine.Pe urma risti sa fii supusa la complicatii.Du-te si fa ecograful,care o sa fie mai sigur si mai explicit decat toate teste de sarcina,si o sa stii exact care este problema si ce e de facut!Bafta!
-
13 Mar 2011, 19:21Avortul mentrual reprezinta o cantitate mare de singe,care curge fara incetare?