buna ajutati-ma va rog!!

•  
    • 4 mesaje
    8 Mar 2011, 10:01
    0 0

am o intrebare e posibil sa fiu insarcinata ultimul ciclu l-am mavut in 18 ianuarie in februarie  am asteptat n-a venit e adevarat ca imi intarzie in fiecare luna de cena am nascut mai am un baietel razvanut,  de 1 anisor dar in februarie am asteptat si nimic mi-am facut 2 teste ambele pozitive doar ca la al doilea se vedea ff vag a doua liniuta , si a dpua zi dupa ce am facut testul pe 1 martie mi-a  venit cm, normal doar ca era  mai abundent si cu chegulete   ma tinut 7 zile  ce poatye fi va rog sa imi spuneti nu am nici o simptoma greturi nimic, nimic

•  
    • 977 mesaje
    8 Mar 2011, 11:09
    0 0
    Poate sa fie doar o modificare in urma nasterii.Si ca sa fii sigura cel mai indicat ar fi o ecografie la ginecoloc!
  •  
    • 5609 mesaje
    8 Mar 2011, 21:42
    0 0

Posibil ca tocmai sa fii avut un avort spontan, cheagurile sunt dovada.

In orice caz ar trebuii sa mai faci un test de sarcina cand ti se termina ciclul si daca tot iese pozitiv va trebuii de urgenta mers la medic.

In cazul asta, in care ai avut deja sangerari masive si cheaguri sub nici o forma nu este recomandat sa tii sarcina pt ca copilul poate iesii anormal, recomandabil un avort imediat.