durere de oase

•  
    • 1 mesaje
    7 Mar 2011, 09:07
    0 0

am 25 de ani, nu mai fumez, nu pied noptile; de cateva luni sunt permanent obosita si nu reusesc sa-mi revin, desi dorm 8 ore pe noapte, chiar si mai mult. vin de la munca si stau toata seara in pat pentru ca nu am fizic putere sa fac altceva...obosesc repede, chiar si de la urcatul unor scari si simt o durere surda la nivelul oaselor. cateodata ma trezesc intepenita si nu ma pot misca pret de cateva secunde. va rog sa-mi recomandati o cura, ceva natural ca sa-mi revin. precizez ca mananc sanatos si pana de curand , faceam sport regulat
    alina

Acest mesaj a fost editat de către Alina.Cojocaru: 7 Mar 2011, 09:08
  •  
    • 102 mesaje
    7 Mar 2011, 09:49
    0 0
    fa-ti niste analize de sange, poate ai vreo carenta de ceva.
  •  
    • 3 mesaje
    7 Mar 2011, 11:31
    0 0
    Draga Alina,

ai grija cu durerile de oase, sa nu se agraveze sau sa dai in altceva. eu sunt adepta remediilor naturiste asa ca o sa-ti recomand sa mananci, atat cat poti ca are un gust destul de aiurea, avocado. este foarte bun pentru durerile de oase, un adevarat izvor de sanatate si frumusete.
    poti sa incerci sa iei preventiv si piascledine 300, care are in compozitie avocado si la fel, ajuta foarte bine. vezi doar ca trebuie sa-l iei cateva luni, astfel incat sa-si faca efectul. sanatate!
  •  
    • 977 mesaje
    8 Mar 2011, 11:12
    0 0
    Ai ceva lipsa de vitamine sau minerale.Pe langa ce au zis fetele mai sus,fa-ti si niste analize la sange.Nu strica si o sa afli exact problema!
  •  
    • 184 mesaje
    10 Mar 2011, 20:31
    0 1
    eu am dureri mari de oase dar cred k se datoreaza faptului k nu fac deloc sport.nu fc genoflexiuni,nu misc gatul,nu fc nici acele msicari clasice pe care le faceam cand eram copii la orele de sport,absolut nimic.imi trosnesc oasele si knd intind mana,knd ma aplec sa ma incalt,cand ma pieptan.dar imi trosensc cel mai rau picioarele.de cateva ori pe zi si se aude tare.in plus,nu mananc sanatos,nu beau nici jumatate de litru de apa pe zi,nu mananc dimineata niciodata iar seara mananc des si stau mult la tv.cred k asta e cauza mea,lipsa de sport,nu fc nicio aplecare,nicio flotare.
  •  
    • 2 mesaje
    30 Apr 2011, 19:20
    0 0

buna,aceleasi simtome le am avut si eu pana am descoperit ca am hernie de disc cervicala,m am operat si sunt bine,dar iti recomand sa mergi la DR VIOREL BUTNARU-OSTEOPAT-INDREPTAREA OASELOR FARA OPERATIE,LUNI,EU MERG LA EL CU MAMA,MAI VORBIM

•  
    • 363 mesaje
    2 Mai 2011, 23:22
    1 0
    fa-ti analize generale cit mai repede,analize amanuntite,dar mergi intii la doctor.nu lua nimic dupa ureche sau din auzite,iti poti crea probleme mai serioase decit ai acum
  •  
    • 1832 mesaje
    3 Mai 2011, 08:07
    0 0

Alina 25 de ani am si eu! Nici eu nu fumez ( alcool doar la Paste si Craciun si nici atunci nu exagerez ), nu pierd noptile, alimentatie echilibrata etc si totusi ma chinuie un reumatism de la 17 ani, cauza .... e ereditar. Sper sa nu se rasfranga si asupra copilei mele. Cum au scris si fetele, fa-ti repede analizele pentru a gasi cauza si a trata, cu timpul devine crunt de dureros. Eu fac de 2 ori pe ani injectii intramuscular.

Acest mesaj a fost editat de către maria_maria25: 3 Mai 2011, 08:09
  •  
    • 189 mesaje
    3 Mai 2011, 11:29
    0 0
    Incearca Lithothamnium calcareum, mai multe despre cercetari stiintifice la algae-facts.com
    Sanatate multa!