Secretul meu in materie de sanatate !

•  
    • 1 mesaje
    6 Mar 2011, 12:50
    0 0

Buna fetelor,

Eu sunt una dintre „norocoasele” cu o imunitate ce lasa de dorit de cand ma stiu .Bineinteles am incercat tot ce se putea de la vitamine la injectii si leacuri babesti fara rezultate satisfacatoare. Dupa lupte seculare m-am gandit sa trec de partea naturista si sa incerc niste produse de la Nature’s way ( am primit o recomandare din partea unei prietene cu aceiasi problema). Rezultatul a fost surprinzator, am reusit sa nu racesc de 10 ori pe an indiferent de anotimp, cum se intampla de obicei

Multumita de rezultatele obtinute am inceput sa ma orientez si sa vad daca gasesc si niste produse care sa ma ajute si in lupta cu kg in plus acumulate in ultima perioada. Din cautare in cautare, mi-am dat seama ca ar trebui sa fiu bancher sa-mi permit produsele din farmaciile de la noi asadar am ajuns sa caut si pe internet o alternativa. Asa am dat peste site-ul iherb.com  si am observat ca preturile sunt exponential mai mici in comparatie cu ce e pe la noi. Am ramas surprinsa sa vad ca exista atatea alternative naturiste la probleme precum tensiune, colesterol, dureri menstuale si nu numai, menopauza etc.

Prima comanda mi-a ajuns spre surprinderea mea foarte repede (tinand cont ca sunt trimise din America, in doua saptamani am si primit pachetul) si transportul a costat doar 4$.

Eu va recomand cu toata caldura acest site din doua motive:

1. aceste produse chiar functioneaza si vorbesc din experienta !
    2. sunt mult mai ieftine decat la noi

Daca va hotarati sa incercati am aflat si un mic truc ce ofera o reducere de 5$ la prima comanda ( transport gratuit si 1$ discount din valoarea produselor). Trebuie doar sa introduceti acest cod cand comandati AGO773.

Va pup si multa sanatate ca e mai importanta decat toate!

Acest mesaj a fost editat de către elleny.elena: 6 Mar 2011, 12:51