CANCERUL POATE FI INVINS ! STIAI DE ESCOZUL?

•  
    • 9 mesaje
    4 Mar 2011, 23:24
    2 1

DOVEZI MEDICALE DESPRE TRATAMENTUL ESCOZUL IN ROMANIA-www.escozul.ro

Tratamentul cancerului cu Escozul(oferit GRATUIT de Guvernul Cubanez)este o certitudine!

Pentru toti aceia dintre dumneavoastra care aveati indoieli cu privire la Tratament Cancer cu Escozul si pentru cei care se lupta cu aceasta cumplita suferinta numita Cancer, am luat hotararea sa public pe internet DOVEZILE MEDICALE- Rapoarte de Rezonanta Magnetica, Scrisori Medicale ofciale, etc., care atesta intrarea mea in stare de vindecare in urma Tratamentului cu Escozul.
    Aceasta este poate, prima dovada scrisa , insotita de documente medicale doveditoare, publicata in afara Cubei, care atesta beneficiile si valorile Tratamentului Cancer cu adevaratul Escozul, cel facut si testat in Cuba la Institutul Labiofam Havana.
    PENTRU CA:
    -Escozul va poate ajuta si pe voi sa INVINGETI CANCERUL, asa cum o face in cazul meu si a multor altora !
    -Escozul este primul si singurul Tratament medical, care ma transformat dintr-un pacient oncologic fara sanse de supravietuire, intr-unul in stare de vindecare! Veti vedea 3 (trei) RMN-uri consecutive facute la interval de 4 luni care atesta remisia continua si constanta a tumorii cerebrale de care sufar !
    -Escozul ma ajutat atunci cand tratamentele medicale clasice nu-mi mai puteau fi aplicate. Veti vedea din documentele medicale atasate, ca ultimul tratament medical alopat clasic pe care l-am facut , dateaza cu 1,5 ani inaintea inceperii tratamentului cu Escozul, atunci cand tumora mea era intr-o expansiune agresiva.
    -Si nu in ultimul rand, pentru ca au aparut tot felul de afaceristi verosi care spun nu numai ca ei au adus scorpionul albastru in Romania( specie endemica care vietuieste numai in Cuba) ci si ca stiu formula prepararii acestui tratament medical

Toate dovezile in legatura cu beneficitatea tratarii cancerului cu Escozul in cazul meu si nu numai, le veti gasii in pagina
    http://www.escozul.ro/forum/dovezi-escozul-5  si http://www.escozul.ro/marturiilecelorcareauincercatescozul/index.html

Pentru buna dumneavoastra informare vizitati:
    http://www.escozul.ro
    Multa Sanatate,

•  
    • 27 mesaje
    19 Mar 2011, 15:39
    1 0

Buna, am vazut ca ultimul RMN este din 15 noiembrie, n-ai mai facut niciunul pana acum?

As vrea sa vad cum adenoamele alea au disparut de tot.

•  
    • 9 mesaje
    29 Mar 2011, 02:28
    1 0
    Medicii oncologi de la INSTITUTUL ONCOLOGIC din BUCURESTI, care-mi supraveghiaza vindecarea, au hotarat ca dupa 4 RMN-uri consecutive care atesta remisia tumorii pe care o am, sa faca acest examen de acum incolo o data la 6 luni, PENTRU EVITAREA IRADIERILOR INUTILE.
    Acum in martie am facut control neurologic, control ORL si analize complecte ale sangelui, care atesta intrarea mea in stare de vindecare!
    Urmatorul RMN il voi face in luna mai.
    In cazul meu si nu numai..Escozul si-a aratat eficacitatea!

Multa Sanatate,
  •  
    • 9 mesaje
    14 Apr 2011, 04:55
    0 0

Escozul este un medicament cubanez, cu actiune anticancerigena de origine naturala, obtinut din veninul scorpionului albastru

Tratament Cancer cu Escozul se adreseaza oricarui pacient oncologic, in orice stadiu !
    In cazul copiilor doza de venin din medicament este preparata special de medicii cubanezi, dar eu nu stiu in ce consta acest lucru. Deasemenea pentru cei cu diabet, si in functie de analizele de sange.

Primele rezultate pozitive in cazul meu au aparut dupa 2 luni de tratament, in sensul ca a reaparut pofta de mancare si au inceput sa se estompeze durerile.

Primul rezultat pozitiv in investigatiile medicale, RMN, au aparut la 4 luni.

Sansele de recidiva exista, daca se intrerupe tratamentul inainte de a indicatia medicilor de la institutul Labiofam-Havana

ISTORIC
    Pacient: Lucian Daniel Angelescu – 41 ani
    Diagnostic: Carcinom nediferentiat (tumora) de rinofaringe cu extensie in cavum si la baza craniului – inoperabil.
    Tratamente efectuate: chimioterapie si radioterapie, efectuate in cursul anului 2006 la Institutul Oncologic Bucuresti sub indrumarea Dr. .....; Gamma Knife la Spit.Bagdasar Arseni sub indrumarea Dr. ......in anul 2008.
    Acesta a fost si ultimul tratament efectuat, doctorii nemaiavand ce sa-mi administreze, intru-cat doza maxima de radioterapie a fost atinsa si chiar depasita.
    In urma acestor tratamente tumora a scazut, dar in septembrie 2009, in urma unui RMN efectuat s-a constatat ca aceasta era din nou intr-o evolutie accentuata.
    La inceputul anului 2010 am aflat de tratamentul cu ESCOZUL efectuat de medicii cubanezi de la Institutul de Cercetare Labiofam si Institutul Oncologic din Havana.
    Am plecat in Cuba impreuna cu alti suferinzi si am luat primele doze de tratament (pentru 3 luni).
    Rezultatele au fost mai mult decat promitatoare, tumora scazand cu aprox 8% din volum intrand si in remisie
    Am urmat in continuare sfaturile si tratamentul indicat de medicii din Havana la fiecare 3,5 luni deplasandu-ma la Havana pentru a lua tratamentul indicat
    In acest moment, la a patra doza de tratament, tumora mea a scazut cu aproximativ 52% din volum- Rezultate demonstrate de raporturile RMN, ORL neurologic precum si de rezultatele analizelor de sange.

Medicii cubanezi apreciaza ca vor fi necesare in cazul meu 5-6 doze pentru ca tumora sa dispara sau sa nu mai fie un pericol pentru existenta mea.

Pentru a putea vedea toate documentele medicale care atesta rezultatele Escozul in cazul meu si nu numai vizitati:
    http://www.escozul.ro/

Multa Sanatate,

Lucian Daniel Angelescu

•  
    • 9 mesaje
    28 Apr 2011, 23:55
    0 0
    Plecare in Cuba pentru tratament Cancer cu Escozul la data de 22 mai
    Intru-cat sunt cereri foarte multe, atat din partea celor ce doresc sa se deplaseze in Cuba, cat si din partea celor care doresc trimiterea dosarelor medicale prin imputernciti la Institutul Labiofam-Havana pentru Tratament Cancer ESCOZUL, Grupul de Calatorie 1, a fost suplimentat cu inca 7 suferinzi de cancer sau apartinatori care vor pleca la data de 22 mai 2011. Pentru aceasta sectiune se pot trimite si depune dosare prin imputerniciti, pana la data de 18 mai.

Pentru a trimite dosarul dumneavoastra medical printr-un reprezentant al nostru, inscrierile au loc pana la data de 18 mai, cu rezervare prealabila la Institutul Labiofam Havana- Cuba
    NU UITATI!
    -Numarul Tratamentelor Cancer cu ESCOZUL pe care le putem aduce in Romania este limitat la 3 tratamente pentru fiecare membru al grupului !
    -Va rugam sa aveti in vedere rezervarea prealabila la Institutul Labiofam, precum si perioada necesara intocmirii- traducerii in limba spaniola a dosarului medical.
    Pentru detalii corecte cu privire la Tratamentul Cancer cu Escozul, precum si cu privire la efectele tratamentului cu Escozul in Romania, direct de la cei care urmeaza acest tratament,vizitati:
    http://www.escozul.ro/index.html
    http://www.escozul.ro/marturiilecel...index.html
    sau sunati la telefon 0741.31.21.76 sau 074ESCOZUL
  •  
    • 735 mesaje
    29 Apr 2011, 06:17
    0 0
    Mai vorbim peste 5 ani despre eficacitatea acestui tratament. De abia la 5 ani de la remisia completa a tumorii, te poti considera vindecat. Dar nici atunci eu nu as baga mana in foc.
  •  
    • 9 mesaje
    30 Apr 2011, 16:41
    0 0
    Atunci cand..dupa chimioterapie si radioterapie, cancerul este in plina expansiune si medicii ii spun sotiei mele ca nu mai traiesc 3 luni...
    Atunci cand...medicii mi-au spus ca nu mai au ce tratament sa-mi faca pentru ca doza maxima de radioterapie fusase depasita in cazul meu.
    Atunci cand...slabisem pana la 57 kg...si nici la tualeta nu mai puteam ajunge singur...
    Atunci cand toate astea faceu parte din viata mea..si am aflat de ESCOZUL...
    Astazi cand tumora craniana este la jumatate din volumul pe care il avea cand am inceput acest tratament
    Astazi cand cancerul ganglionar este doar o amintire....
    Dumneavoastra imi spuneti de 5 ani.........Credeti-ma, cand afli ca 3 luni este mult pentru tine.....5 ANI INSEAMNA O VIATA DE OM !!!!!
    Rezultatele aplicarii Tratamentului cu Escozul, le puteti vedea cu documente medicale oficiale pe
    http://www.escozul.ro/index.html
    http://www.escozul.ro/forum/marturii
    MULTA SANATATE,
    Lucian Daniel Angelescu
  •  
    • 1 mesaje
    30 Apr 2011, 16:53
    0 0
    URGENTTTT!!!! MAMA MEA ESTE BOLNAVA DE CANCER LA SAN(STADIUL 4) ...SANSELE DE SUPRAVETUIRE SUNT MINIME...SUNT DISPERATA DUPA AJUTOR...SI AS FI INTERESATA CAT COSTA TRATAMENTUL CU ESCOZ....VA ROG AJUTATI-MA.INTR-ADEVAR ...5 ANI ESTE O VIATA DE OM...Doamne ajuta!...id messenger: heros.raluca
  •  
    • 189 mesaje
    30 Apr 2011, 18:35
    0 0
    Draga Raluca! Incercati si cu gandirea pozitiva, spunet-i sa-si imagineze ca dansa e perfect sanatoasa, toate celulele ei sunt sanatoase. Doamne ajuta! Credinta in Dumnezeu este foarte importanta! Snatate multa!
  •  
    • 9 mesaje
    2 Mai 2011, 00:19
    1 0
    CANCERUL POATE FI INVINS !
    ACUM STITI DE ESCOZUL !

Credinta in Bunul DUMNEZEU, puterea gandirii pozitive si lupta continua este desigur cea mai buna cale de supravietuire si chiar vindecare a cancerului.
    Asa am ajuns si eu la tratamentul cu Escozul, atunci cand medicii ii spuneau sotiei mele ca am o speranta la viata de maximum 3 luni!

Tratamentul cu Escozul este inca GRATUIT la Institutul Labiofam- HAVANA(producatorul Escozul)
    Singurele cheltuieli sunt cele ocazionate de deplasarea in Cuba la institut, pentru ca numai de acolo poate fi luat tratamentul.
    Toate detaliile le gasiti pe :
    sau ma puteti suna la 0741.31.21.76
    Sanatate si Lumina,
    Lucian Daniel Angelescu

•  
    • 3741 mesaje
    3 Mai 2011, 08:38
    0 1
    Mie reclama asta imi suna a testarea unui produs inca necertificat. Se apucara cubanezii, marea tara in descoperiri miraculoase impotriva cancerului, sa faca cercetare si basca sa mai dea si medicamentul minune gratis. Fiti seriosi!

E clar ca atunci cand ai cancer in faza terminala nu mai ai nimic de pierdut, dar poate mai sunt si ipohondri care ar putea scapa mai usor si fara complicatiile date de un medicament "minune".

Va doresc multa sanatate si o minte cat mai lucida.
  •  
    • 9 mesaje
    6 Mai 2011, 00:51
    0 0
    CUM POT FI SIGUR DACA CINEVA IMI OFERA ESCOZUL AUTENTIC ?

Pana in prezent Labiofam este singurul furnizor autorizat al Escozul
    Tratamentul cancerului cu Escozul este GRATUIT si INDIVIDUAL!
    Odata cu tratamentul prescris trebuie sa primiti si factura eliberata de Institutul Labiofam pe 0 impreuna cu reteta de administrare pe numele dumneavoastra.
    Tratamentul cu Escozul nu este transmisibil!
    Atentie! Exista si alte tratamente de tip Escozul produse in alta zone cubaneze!- Guantanamo, Matanzas, aceste nefiind supuse controalelor de sanatate care ar certifica calitatea acestora!

Tratamentul cu ESCOZUL

Este individual, fiind prescris de medicii de la LABIOFAM pe baza unui dosar medical, fiecarui pacient in parte, in functie de stadiul in care se afla boala, localizarea, varsta, sex si tratamente efectuate pana la acest moment.

In cazul bolnavilor netransportabili sau al celor care din diverse motive nu pot ajunge la Institutul Labiofam din Havana, tratamentul poate fi eliberat unui reprezentant legal al acestuia care se prezinta la Institut cu dosarul medical si cu procura (imputernicire).

Tratamentul se elibereaza pe numele pacientului, putand fi folosit numai de acesta.

Dosarul medical al pacientilor se aduce personal la laborator(sau prin reprezentant) unde se discuta in Consiliul Medicilor, care decid tratamentul de urmat si timpul fiecarei doze, la laborator ramanand o copie a dosarului medical.
    La terminarea primei doze (3 luni) pacientul reface analizele medicale din dosar ( pentru a putea evalua rezultatele folosirii Escozul) pe care-l prezinta la laborator(personal sau prin reprezentant) in vederea reevaluarii situatiei
    Pentru o buna informare vizitati:
    http://www.tratamentcancer.escozul.ro/

Multa Sanatate
    Lucian Daniel Angelescu
  •  
    • 3 mesaje
    10 Mai 2011, 22:11
    0 0
    Verdan41 said:

DOVEZI MEDICALE DESPRE TRATAMENTUL ESCOZUL IN ROMANIA-www.escozul.ro

Tratamentul cancerului cu Escozul(oferit GRATUIT de Guvernul Cubanez)este o certitudine!

Pentru toti aceia dintre dumneavoastra care aveati indoieli cu privire la Tratament Cancer cu Escozul si pentru cei care se lupta cu aceasta cumplita suferinta numita Cancer, am luat hotararea sa public pe internet DOVEZILE MEDICALE- Rapoarte de Rezonanta Magnetica, Scrisori Medicale ofciale, etc., care atesta intrarea mea in stare de vindecare in urma Tratamentului cu Escozul.
    Aceasta este poate, prima dovada scrisa , insotita de documente medicale doveditoare, publicata in afara Cubei, care atesta beneficiile si valorile Tratamentului Cancer cu adevaratul Escozul, cel facut si testat in Cuba la Institutul Labiofam Havana.
    PENTRU CA:
    -Escozul va poate ajuta si pe voi sa INVINGETI CANCERUL, asa cum o face in cazul meu si a multor altora !
    -Escozul este primul si singurul Tratament medical, care ma transformat dintr-un pacient oncologic fara sanse de supravietuire, intr-unul in stare de vindecare! Veti vedea 3 (trei) RMN-uri consecutive facute la interval de 4 luni care atesta remisia continua si constanta a tumorii cerebrale de care sufar !
    -Escozul ma ajutat atunci cand tratamentele medicale clasice nu-mi mai puteau fi aplicate. Veti vedea din documentele medicale atasate, ca ultimul tratament medical alopat clasic pe care l-am facut , dateaza cu 1,5 ani inaintea inceperii tratamentului cu Escozul, atunci cand tumora mea era intr-o expansiune agresiva.
    -Si nu in ultimul rand, pentru ca au aparut tot felul de afaceristi verosi care spun nu numai ca ei au adus scorpionul albastru in Romania( specie endemica care vietuieste numai in Cuba) ci si ca stiu formula prepararii acestui tratament medical

Toate dovezile in legatura cu beneficitatea tratarii cancerului cu Escozul in cazul meu si nu numai, le veti gasii in pagina
    http://www.escozul.ro/forum/dovezi-escozul-5  si http://www.escozul.ro/marturiilecelorcareauincercatescozul/index.html

Multa Sanatate,

•  
    • 3 mesaje
    10 Mai 2011, 22:12
    2 0
    izabella25 said:
         Reprezentantul care va v-a ajuta sa va aduca medicamentul din Havana sau Tirana va poate ridica de la laboratorul Labiofam sau laboratorul PharmaMatrix un numar nelimitat de dosare. In felul acesta costul de transport este mult mai mic. 
    2.      NU MAI EXISTA LIMITA DE 3 DOSARE deoarece medicamentul nu mai este Gratuit ca inainte! Acest lucru ni s-a confirmat de catre laboratorul Labiofam si de catre autoritatile Vamale din Cuba. ATENTIE SA NU FITI PACALITI SI SA IMPARTITI DOAR LA TREI ! Scriem acest lucru pe pagina noastra pentru ca ne pasa. Pentru ca nu vrem ca cei care sufera de aceasta boala sa fie storsi de bani. Pentru ca vrem sa fiti imformati corect. Pentru ca vedem zilnic cum bolnavii sunt PACALITI de catre unii care se considera atat de corecti. 
    3.      Ar fi fost bine sa nu fim si noi direct afectati de aceasta boala, asa cum afirma unii, insa vom lupta ca alti bolnavi sa ajunga sa ia acest medicament in mod corect si expres. In 24 de ore maxim puteti avea medicamentul. Fiecare secunda conteaza cand te lupti cu aceasta boala. 
    4.      In Havana  -  medicamentul costa 200 euro / flaconul  si in Tirana acelasi flacon costa 118 euro / flacon.
    Detalii pe www.escozulromania.ro sau la tel 076.68.69.052

•  
    • 9 mesaje
    11 Mai 2011, 00:33
    1 1

Asa este, tratamentul cu Escozul nu mai este gratuit nici la Havana.
    La recomandarea medicilor de la Institutul Labiofam, cu reteta medicala, tratamentul se cumpara din farmacie.
    Se pot aduce din Cuba mai multe tratamente, costul calatoriei la Havana, reducandu-se substantial.
    Vestea buna pentru cei care au rezervare facuta la institutul Labiofam pentru data de 15 si 22 mai este ca, tratamentul cu Escozul este inca gratuit!
    Puteti vedea toate detaliile LA TEL 0741.31.21.76 sau pe:

Acest mesaj a fost editat de către Verdan41: 11 Mai 2011, 00:38
  •  
    • 189 mesaje
    11 Mai 2011, 09:50
    2 0
    Daca tot vorbim despre cancer, doresc sa amintesc ca se poate invinge cancerul si in mod natural si la preturi accesibile. Cunosc multe persoane care au invins cancerul cu microalge, o formula din 4 alge creata de o doamna doctor din Germania. Acum important este ca cei cu cancer sa invinga boala, indiferent cu ce treatament.
    Este greu de crezut ca se pot absorbi tumori, dar si eu am crezut cand am vazut analizele si consultatiile facute de medic. La mama mea s-a vazut si palpat, cum a disparut tumoarea de 5 cm de la glanda tiroida. Cititi, documentati-va si sa fiti sanatosi!
    Va trimit un link despre studii:
    http://www.algae-facts.com/Studiu-despre-chlorella.2071.0.html?&license=&lang=ro&contact=&license=&contact=
  •  
    • 3 mesaje
    12 Mai 2011, 23:46
    0 0
    Atentie! Unele persoane pretind ca aduc ESCOZUL gratuit din Cuba. Escozul ( fostul TRJ-C30 , actualul VIDATOX) nu se mai da gratuit incepand cu data de 3 mai 2011. Dar este un lucru foarte bun daca acest "grup" aduce  escozul gratuit la toti cei  care au programare pe data de 22 mai 2011.  "Grupul care pleaca pe data de 22 mai in Havana a fost suplimentat cu inca 7 suferinzi" asa cum citim pe forumul din havana si fiecare suferind poate aduce cate 3 dosare, deci s-au strans 21 de dosare pentru data de 22 mai 2011. Acum nu mai trebuie sa plece 7 suferinzi ci doar unul singur, astfel incat cheltuielile de calatorie vor fi impartite la 21 de oameni. Intrucat acest grup a facut ca escozul sa fie adus gratuit pentru toti acesti 21 de oameni programati la data de 22 mai, asta inseamna 1500 euro ( cheltuieli de transport si cazare impartit la 21 de oameni) = 71 euro / dosar/ tratament. Daca nu primiti tratamentul cu 71 euro, asa cum vi se promite, puteti face sesizari la escozulromania@yahoo.com si vom lupta impreuna cu dumneavoastra ca sa nu fiti pacaliti. In cazul in care veti plati mai mult, organizatorul acestui grup care a promis escozul gratuit,  va fi tras la raspundere.
  •  
    • 3036 mesaje
    13 Mai 2011, 21:14
    6 3
    Nu mai este nevoie ca bolnavii sa mearga in Cuba pentru tratament: cubanezii au deschis o clinica in Europa - mai exact in capitala Albaniei, Tirana.

http://www.pharmamatrix.net/en/why-albania.html