Contraceptie de generatie noua
-
0 0
Ce metode contraceptive de generatie noua folositi fetelor?
Am hotarat cu prietenul meu sa renuntam la prezervativ si nu prea stiu la ce sa ma opresc.
-
Ar trebuii sa stii ca absolut toate pastilele anticonceptionale sunt substante chimice (droguri) care le introduci in corp, si care iti inhiba procesul de ovulatie.
Desi este o metoda f folosita de femei nu este inca suficient testata, unii cercetarori o asociaza cu modificarile genetice la nivelul ovarelor si sanilor, producand cancere. Este inca o tema f controversata in lumea stiintei.
O alta metoda de contraceptie este cea cu sterilet, noua generatie de sterilete este mult mai performanta decat celelalte si nu contine nici un drog sau substanta, pur si simplu se monteaza in interior de catre ginecolog si dupa 5 ani se scoate si se schimba cu unul nou.
O alta metoda de contraceptie este calendarul, daca ai un partener stabil si un ciclu regulat este o metoda usoara de tinut.
-
maricon, noua generatie de sterilete de care vorbesti tu chiar ca contine hormoni (levonorgestrel ) au aceleasi contraindicatii ca si pastilele si se schimba o data la 5 ani. Doar steriletele traditionale, cele care contin cupru, nu au hormoni, se schimba o data la zece ani dar la unele femei poate provoca o reactie inflamatorie nedorita, menstruatii abundente etc.
deci, cred ca orice metoda de contraceptie are avantajele si dezavantajele ei...
-
maricon, iar ai venit cu postari dintr-astea de speriat oamenii?
substante chimice are orice, droguri sunt si pastilele de la farmacie.
asta nu inseamna ca-ti fac rau!
si da, cum a zis si charlize, steriletele noi au si ele hormoni.
in fine, stiai ca steriletele se recomanda celor care au avut deja copii?
poate ea nu stia asta si tu ii vorbesti de el ca de o metoda salvatoare?
eu i-am recomandat inelul tocmai pentru ca are o doza mica (bineinteles ca trebuie sa vorbeasca si cu medicul despre el inainte) si desi are aceleasi riscuri ca si pastila, macar nu poate produce infertilitate! -
Si cum te simti cu el rae?
De sterilet am auzit si eu de la o prietena de familie.
Folosea ceva tot cu hormoni dar mi s-a parut inutil sa folosesti si hormoni si sa-ti introduci si steriletul acolo. Si oricum nu cred ca m-ar fi lasat medicul sa-mi pun asa ceva.
Poate dupa cei 3 copii pe care o sa-i vreau mai incolo.