o parere va rog

•  
    • 4 mesaje
    3 Mar 2011, 23:20
    0 0

Buna ziua ! Am si eu o nelamurire ...eu tot am crezut ca sunt gravida,ba chiar ca am sarcina extrauterina ,insa menstruatie mi-a venit exact dupa o luna de la ultima menstruatie,cu o intarziere de o zi ...Oarecum eu sunt genu de persoana care se panicheaza repede si cum am vazut ca mi-a intarziat menstruatia o zi ,mi-am si facut un test care a iesit negativ ...Deci am avut inainte de menstruatie crampe ingrozitoare si pe timpu menstruatie ...Am fost ceva speriata ca poate poate e sarcina extrauterina ,insa m-am linistit dupa ce mi-a venit menstruatie si mi-a durat normal,o saptamana ...Am fost si la medicu meu si i-am zis de dureri,insa mi-a dat niste supozitoare,dar fara sa ma controleze ...Maine imi voi termina tratamentu,insa am crampe abdominale,deasupra de vagin,pe tot abdomenu,dintr-o parte in alta,suportabile  ! Eu niciodata nu am avut astfel de crampe ...Sarcina extrauterina nu are cum sa fie ma gandesc pt ca mi-a venit si menstruatia si nu am simptome specifice,insa am crampele acelea abdominale ...sa fie de la raceala ? stiu oarecum ca am racit pt ca am avut sesiune si am stat pe coridor sa invatz ...Deci de la ce sa fie aceste crampe abdominale? ...

•  
    • 977 mesaje
    4 Mar 2011, 09:42
    0 0
    Poate o raceala la ovare....dar totusi intreba un medic!
  •  
    • 64 mesaje
    4 Mar 2011, 23:56
    0 0
    fa-ti un eco de urgenta.
    menstruatia poate sa vina sau nu, am auzit de tot felul de cazuri..
    cat despre testul de sarcina, ala e relevant abia la 3 saptamani dupa contactul sexual care ar fi putut duce la sarcina, asa ca te-ai grabit sa-l faci atunci.
    o ecografie este solutia, si-n caz ca nu se vede...hemoleucograma sau ce mai stie medicul..