amorteala in talpa

•  
    • 20 mesaje
    2 Mar 2011, 18:49
    2 0

am si eu o problema, de cateva zile  resimt o amorteala in tala , mai exact furnicatura, este unilaterala , o resimt umai pe piciorul stang, ce-i drept  ma doare si putin spatele , dar nu cred ca ar avea legatura cu hernia de disc , deoarece am  fost la medic si in urma radiografie mi-a iesi aspect radiologic  normal. Uneori aceste furnicaturi le resimt si la nivelul mainilor. Dar in  piciorul am deranjeaza cel ami tare. Ma puteti ajuta? Multumesc.

•  
    • 9728 mesaje
    3 Mar 2011, 20:31
    0 1
    Ba da, astfel de amorteli si furnicaturi sunt datorate nervisorilor de pe la coloana - io zic sa consulti neaparat un neurolog, pentru ca asta este specialitatea lor, se pricep cel mai bine la astfel de afectiuni
  •  
    • 9728 mesaje
    3 Mar 2011, 23:11
    0 0
    A, si mai zic sa nu te sperii prea tare pe chestia cu coloana, ca poate nu e nimic grav dar ceva s-a inflamat in zona si apasa pe vreun nervisor ceva, si de-aici pocinogul.
    Cum spuneam, un neurolog iti trebuie tie acum, care sa-ti prescrie tratamentul adecvat - exista medicamente speciale , si exercitii fizice, deci nu mai sta ca se poate agrava, si te vei reface mai greu. Sanatate multa.