recoltare celule stem

•  
    • 1 mesaje
    24 Feb 2011, 10:51
    0 0

Buna ziua.

Sunt insarcinata in 11 s si caut o companie de recoltare cel stem. Imi puteti da o recomandare? Ce companie ati ales?

Multumesc

•  
    • 5 mesaje
    25 Feb 2011, 12:16
    0 0
    Salut Maria.

Eu am recoltat cu Stem Sure si a fost foarte bine. Am primit f repede rezultatul din Danemarca - acolo e banca unde stocheaza celulele - cred ca a 2-a sau a 3-a zi am avut certificatul. Pretul e ok. Si banca e in Danemarca, dupa cum ti-am mai spus, e o tara serioasa fata de altele...

Sper ca ti-am fost de folos.
    Te pup
  •  
    • 2 mesaje
    1 Mar 2011, 12:53
    0 0
    Ina, cred ca cea mai mare problema cand alegi o banca e ce urmeaza sa se intample cu celulele dupa ce ti le au recoltat. Adica stiu ca cea mai veche banca din Romania le tin integral iar cei de care zici iti tin doar celulele stem.
    nu stiu restul din piata cum fac dar in primul rand trebuie sa decizi intre aceste doua metode. Mai departe Domnul cu mila pt ca nu stiu cum e mai bine...

Noi sa fim sanatoase!
  •  
    • 5 mesaje
    1 Mar 2011, 13:13
    0 0
    Salutari.

Asa m-am gandit si eu cand am ales banca. Sti, recoltarea dureaza 5min, transportul cateva ore, depozitarea 18 ani !!! De asta am ales Danemarca, pt siguranta pe care mi-a inspirat-o.
    Dar atunci cand am ales am pierdut cateva luni informandu-ma. Banca din Romania care depoziteaza sange integral am exclus-o din start tocmai de asta. Sti ca sunt singurii din Europa care nu proceseaza? Toate celelalte banci separa sangele. Asta spune ceva, nu crezi? N-or fi ei cei mai destepti din Europa, nu ???

Am muncit ceva, dar chiar sunt multumita de alegerea mea

Va pup pe toate
  •  
    • 2 mesaje
    1 Mar 2011, 13:17
    0 0
    Poti sa imi spui care sunt cele doua banci dintre care ai ales?
  •  
    • 5 mesaje
    1 Mar 2011, 13:31
    0 0
    Pana la urma am avut de ales doar dintre 2 banci de recoltare celule stem: Cord Blood, am vazut ca e cea mai veche din tara, si Stem Sure, care mi s-a parut cea mai moderna de la noi.

Uita-te singura pe siteuri: www.cordcenter.ro pt Cord Blood si pe www.stemsure.ro pt Stem Sure.

ce zici, te-am convins?

te pup