Cum evolueaza reumatismul?

•  
    • 2 mesaje
    23 Feb 2011, 14:33
    0 0

Buna,

De curad mi s-a pus diagnosticul de reumatism degenerativ. Medicul mi-a spus ca ar putea fi din cauza sportului de performanta pe care l-am practicat in adolescenta.

Am primit tratament cu antiinflamatoare si niste minerale, dar as vrea sa stiu daca exista si tratamente naturale pentru asa ceva.

Multumesc!

•  
    • 3 mesaje
    23 Feb 2011, 17:26
    0 0
    Brandusa, printre cele mai eficiente remedii pentru afectiunile reumatice este un fruct destul de la indemana noastra si anume avocado. ar fi bine daca ai putea sa-l consumi proaspat, ca orice fruct.
    pot sa-ti mai recomand si piascledine 300, care are in compozitia lui avocado si soia si face foarte bine.
    sanatate!
  •  
    • 9873 mesaje
    24 Feb 2011, 11:34
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 33 mesaje
    25 Feb 2011, 13:03
    0 0
    nu stiu de tratamente naturale dar mie medicii miau recomandal moldamin de la inceputul toamnei pana in primavara
  •  
    • 1 mesaje
    26 Feb 2011, 12:43
    0 0
    Produsele apicole cred ca sunt la indemana oricarui roman. Atentie insa cum se folosesc. Veninul de albine poate produce soc anafilactic daca sunteti sensibil la asa ceva. Mai multe poti sa citesti la http://www.miere-bucovina.ro/proprietati-curative-ale-veninului-de-albine.html
  •  
    • 65 mesaje
    27 Feb 2011, 02:33
    0 0
    Cred ca problema cu reumatismul este foarte des intalnita pt ca si eu sufar oarecum de chestia asta. Am foarte des dureri in zona incheieturilor(la picioare si mai ales pe o vreme ca asta).Incerc sa port ciorapi,dresuri sau colanti cat mai caldurosi,eventual 200 den sau am mai gasit ciorapi care iti ofera o senzatie de relax http://bit.ly/fgPcjw ,mai ales ca sunt nevoita sa port mai des dresuri cu fuste sau rochii(datorita job-ului pe care il am)
  •  
    • 2 mesaje
    28 Feb 2011, 16:14
    0 0
    La mine nu e cazul de moldamin, nu am niciun fel de streptococ. Am citit si eu despre tratamentul cu veninul de albine insa sicer, nu cred ca am curajul sa il fac (deocamdata).
    LullabyWitch, te rog da-mi mai multe detalii despre Piascledine, tie cine ti l-a recomandat? Ce stii despre eficienta lui?
    Multumesc!
  •  
    • 3 mesaje
    28 Feb 2011, 20:00
    0 0
    Brandusa, la mine in familie exista 2 bolnavi de artroza asa ca pot sa spun ca m-am specializat in tratamente legat de piascledine, pot sa-ti spun ca si matusa mea si mama il iau, ca tratament adiacent si se impaca foarte bine cu el. Ca sa se vada rezultate, trebuie luat cam 6-7 luni, depinde de cat recomanda si doctorul, cate o capsula pe zi. prin prisma celor 2 experinete cu piascledine, eu pot sa spun ca am o parere foarte buna si il recoamnd cu caldura.
  •  
    • 29 mesaje
    28 Feb 2011, 23:17
    0 0

incearca bautura din fructul minune NONI TAHITIAN impreuna cu puterea ursului cel mai puternic antireumatic existent.Ambele produse au certifcat bio sunt produse in germania de la LifeCare.De obicei dau cele mai bune rezultate.Merita incercat.Detalii pe www.biolifecare.eu sau 0756066089

Acest mesaj a fost editat de către bio_lifecare: 28 Feb 2011, 23:20
  •  
    • 1 mesaje
    7 Mar 2011, 09:15
    0 0

Salut,
    Eu am luat piascledine 8 luni pentru artroza, acum sunt in pauza. Believe it or not am artroza la 27 de ani. Ce vroiam sa spun e ca am luat pastilele ca mi-a zis cumnata mea din UK si sunt superok cu tratamentul. Nu am avut probleme, nu am resimtit vreun efect secundar si imi simt oasele mai “legate”, nu mai scartaie la orice miscare mai brusca, durerile s-au diminuat si ma simt mai flexibila.
    Sanatate multa sa aveti!

Acest mesaj a fost editat de către Fabi.Nuka: 7 Mar 2011, 09:16