ecografie abdominala generala- intrebare

•  
    • 556 mesaje
    21 Feb 2011, 21:08
    0 0

Buna tuturor.

Sapt asta voi face o ecografie abdominala si mi s-a spus printre altele ca in ziua dinaintea celei cu eco sa evit alimentele ce fermenteaza.: fructe, legume, dulciuri, lactate, nu prajit, nu gras.

Eu de fel oricum nu mananc prajit, gras, fast-food..

Problema e ca nu stiu cum sa alcatuiesc acest mic regim de o zi concret ..adica ce pot manca ? carne ? paine? legume de nici un fel ? sau doar gatite intr-un fel?

Daca poate cineva sa ma lamureasca si pe mn ..cateva idei de combinatii pentru ziua respectiva ....

•  
    • 120 mesaje
    21 Feb 2011, 23:36
    0 0
    Mi-am facut si eu una asta vara si nu mi-a zis nimic nimeni de pregatirile de dinainte. Probabil trebuie sa eviti cele enumerate sa nu ai gaze, sa se vada ok la eco. Eu totusi am baut f multa apa (din punctul meu de vedere, ca nu prea beau) ca asa am citit pe net (mai ales ca tb sa imi vada si vezica in mod deosebit) si, desi faceam pe mine si imi simteam si buzele umflate , am ajuns acolo si doc mi-a zis ca "nu prea beau apa".
    Indraznesc sa iti recomand sa mananci ceva gen piure si orez si f putin....

•  
    • 556 mesaje
    22 Feb 2011, 10:31
    0 1
    dubito mersi de sfat ..de apa da stiu ..si mie mi-a zis sa beau 1/2 l macar cu 30 min inainte de eco ...de piure nu stiu ce sa zic ..stiu ca e amidon in cartofi care nush dc baloneaza sau chestii de genu ...oricum marea provocarea va fi micul dejun...habar n-am ce as putea manca ... ca mi-a luat tot ..fructe , lactate ..adica ce mancam si eu ca tot omu dimineata