sangerari vaginale

•  
    • 7 mesaje
    21 Feb 2011, 20:53
    0 0

salut tuturor :) am si eu o problema...nu m-am mai confruntat cu asa ceva si sunt putin speriata..este in legatura cu ceva sangerari vaginale mai ciudate(cred)

sa va explic : ciclul meu de obicei dureaza cam 5 zile si nu este regulat..joi(17.02.2011) a fost ultima zi de ciclu. dar ieri seara am obs o pata mica de sange pe chilot...nu am zis nimic...astazi la fel...dar nu am luat in seama...si ar mai fi ceva... :"> azi m-am intalnit cu iubitul meu si am facut dragoste...in timpul actului si dupa am sagerat iar... ce poate fi?!?! imi este frica...sa fie din cauza ciclului sau este o problema?!?!?! 

astept raspuns :* multzumesc mult

•  
    • 556 mesaje
    22 Feb 2011, 11:02
    0 0
    HaMmy_93 s-ar putea sa fie o mica rana pe colul uterin. Trebuie neaparat sa megi la ginecolog sa te consulte.Iti va niste ovule cel mai probabil ca tratament. oricum nu neglija acest lucru pentru ca pot aparea complicatii. Majoritatea femeilor au astefl de probleme la un mom dat dar nu trebuie sa stai sa astepti crezand ca va trece.
    Deci fa-ti programare la doctor si inainte cu 48-72 ore nu mai face nimic cu iubitu (dragoste) , nu te spala inauntru , doar la exterior si mergi la consult.