Tulburari endocrine???
-
0 0As vrea sa va intreb daca v-ati confruntat cu astfel de probleme.
Am 36 de ani si nu pot gasi solutii pentru probleme care nu stiu de ce tin...sanatate(desi pe la medici am fost dar fara rezultat), varsta(oare trecem toate prin asta?)
Deci: sani tumefiati, uneori durerosi, am luat in greutate desi nu-s o gurmanda, maini, picioare umflate. Mi s-a spus problemele sunt legate de estrogen-progesteron, cred ca e surplus de estrogen. In plus nu pot renunta la cafea si stresul e prezent in viata mea.
Daca v-ati confruntat cu asa ceva si ati gasit un remediu poate povestiti. Ceaiuri, vitamine, metode naturiste sau orice a dat rezultat pentru voi.
In plus pentru nodulii la san am auzit de comprese cu varza.(???)
Va pup! -
exact aceleasi simptome le am eu de 10 ani,plus altele[ten si par gras,imi pica in nestire,m-am latit peste tot[acum am 38],le-am incercat pe toate,am fost la Parhon,la tot felul de vindecatori,regimuri naturiste,etc.,nu stiu daca mi-a scapat ceva....fara efect.La cafea nici eu nu renunt,ca as fi ,,chiauna''toata ziua,de stress nu mai vorbim[cine poate scapa de el?].Toate astea se incadreaza la ,,sindromul ovarelor polichistice''si se pare ca o s-o tragem toata viata asa.O atenuare o poti obtine cu Mastodynon[sol.homeopata-in farmacii]si cu reflexoterapie[insistat pe gl.endocrine-cauta pe cineva care a facut Revital-ul]si scoate din alimentatie carnea de porc,vita ,grasimile si piinea alba.
-
Sper sa va ajute urmatorul articol:
Este vorba despre cartea „Comment reduire les risques de cancer du sein par l’alimentation”, scrisa de medicul american Robert Arnot si tradusa (adaptata) de profesorul Henri Joyeux, oncolog, si Jean Paul Blanc, dietetician. In aceasta carte se accentueaza rolul nociv al lipidelor in declansarea cancerului de san. Grasimile pe care noi le consumam frecvent sunt foarte daunatoare (unt, maioneza, smantana, grasimi de porc), fiind bogate in acizi grasi omega 6, care potenteaza efectul estrogenilor. De aceea, se recomanda, atat preventiv, cat si la persoanele cu noduli la san, consumul de acizi grasi Omega 3, care se gasesc in peste si in seminte de in (exista si ca pastile cu ulei de morun sau somon). Se precizeaza ca uleiul de peste modifica micro-mediul din san, intr-un interval surprinzator de scurt. Tot in aceasta carte se arata ca semintele de in sunt considerate (de Institutul American de Oncologie) ca prezentand proprietati deosebite in lupta impotriva cancerului. La o clinica, dupa experimentari indelungate efectuate de dr. L. Thompson pe un numar foarte mare de paciente, s-a dovedit eficacitatea semintelor de in. Dupa numai o luna de administrare a 25 g de seminte de in pe zi (macinate si apoi consumate cu un pahar de apa) nodulii se reduc la jumatate.