infectie vaginala
-
20 Feb 2011, 18:450 0
buna evelor.am si eu o problema.am nascut acum un an si 5 luni am avut probleme dupa nastere din cauza rupturii de perineu.am facut infecie vaginala am consultat 2 medici ginecologi care miau recomandat antibiotic si ovule am urmat tratamentele dar degeaba.stie cineva un tratament bun sau un remediu?va rog sa ma ajutati.am secretii vaginale albicioase si cremoase.multumesc
-
21 Feb 2011, 01:43
Ruptura de perineu se poate rezolva printr-o operatie mica prin care efectiv ti se va coase perineul atat cat ar trebuii sa fie normal. Nu este o operatie grea si nici riscanta.
Cat despre scurgerile de care pomenesti...uite aici un articol publicat in revista SANATATE SI FRUMUSETE la sectia Obstretica/ Ginecologie, articol scris chiar de un medic:
"Scurgerile vaginale pot fi de mai multe feluri:-scurgerea fluida si transparenta poate fi cauzata de alergia la diafragma sau la prezervative provoaca secretie fluida, transparenta. Aceasta secretie nu este o scurgere.
-scurgere de culoare galbena sau alb-galbui însotita de senzatie de arsura, mancarime, durere la urinare poate indica o boala venerica.
-scurgere de culoare alb-galbuie, galben-verzuie sau maro deschisa, spumoasa si cu mucoasa iritată, roşie sunt semne sigure ale infectiei cu bacteria Trichomonas. In cazul în care infectia este asociata cu infectie urinara, actul sexual devine deosebit de dureros.(dureri vaginale)
-scurgere de culoare verde deschisa intalnim, mai frecvent in cazul femeilor însarcinate sau diabetice, respectiv dupa un tratament cu penicilina sau cu alte antibiotice, scurgerea de culoare verde deschisa indica o infectie micotica.
-scurgerea de culoare gri deschisa si abundenta, indica o infectie bacteriana. Acesta poate cauza lipsa de igiena a unuia dintre parteneri.
In cazul in care observati unele dintre aceste simptome, scurgeri este bine sa va adresati medicului ginecolog la un consult"
Sursa articolului este: http://www.nobimed.com/obstetrica-ginecologie/scurgerea-vaginala.html
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 21 Feb 2011, 01:45 -
21 Feb 2011, 14:14da intradevar ar trebui sa fie o opratie usoara dar daca ai asistenti buni si atenti nu caai mei care au uitat nr atelor si unde le-au pus de sau incarnat si mau facut sa umblu 6 luni prin spitale