cresterea sanilor

•  
    • 8 mesaje
    19 Feb 2011, 15:15
    0 0

Am 18 ani. si am sanii cam mici.Am 1,66 inaltime si 50 de kg... oare problema e greutatea... de sunt asa mici....Ce as putea face sa ma ingras si sa imi mai creasca sanii.... Astept sa imi raspaunda cineva... Va multumesc...

•  
    • 282 mesaje
    19 Feb 2011, 20:52
    0 0
    mai . eu am sanii mari si ma deranjeaza asta! vezi nimeni nu e multumit. daca ai sani mici de ce, daca sunt mari, de ce nu sunt mici s.a.m.d
    greutatea ! eu sunt destul de slaba, dar sanii tot mari sunt!!! este naspa pentru ca de multe ori am dureri de spate si am tendinta sa stau cocosata
  •  
    • 50 mesaje
    20 Feb 2011, 07:41
    0 0
    Nu ,nu e chestia in greutate...ia vezi ce exercitiu ar putea sa te ajute,daca il vei practica zilnic.Bafta!http://www.youtube.com/watch?v=59v97x096eY
  •  
    • 5609 mesaje
    21 Feb 2011, 15:51
    0 0

Alina draga, greutatea ta este perfecta pentru inaltimea pe care o ai, nu cred ca trebuie sa mai iei nici un gram in plus.

Cat despre sanii tai nu-ti fa probleme, ei se dezvolta hormonal.

Cand aveam 18 ani si eu aveam 50 kg si aveam inaltimea de 1.70 si cu niste sani extrem de mici, aproape inexistenti. M-am casatorit si 2 ani mai tarziu cand am ramas insarcinata au inceput sa-mi creasca si sanii, am alaptat 1 an si la sf de an aveam deja masura 12 DD, acum dupa 23 de ani  inca am constitutia subtire si sanii la fel de mari.

Deci, nu-ti fa probleme cu sanii, toate la timpul lor...si ei se vor dezvolta hormonal, o sa vezi...well, o sa simti.

•  
    • 8 mesaje
    21 Feb 2011, 19:27
    0 0
    Va multumesc.. pentru sfaturile voastre am sa iau in considerare...