Cum sa nu mai fumez...?

•  
    • 5 mesaje
    26 Nov 2004, 11:35
    0 0
    Care e dauna fumatului eu stiu, dar ma poate cineva sfatui sau sa spuna cum a lasat fumatul si ce tactica a abordat. Se supara familia mea, se supara prietenul si plus la acesta simt ca imi este afectata feminitatea, dar oricum nu pot scapa de acest viciu.
  •  
    • 25 mesaje
    27 Feb 2005, 20:53
    0 0
    Asa cum am mai spus, eu m-am lasat de fumat cu ajutorul apei magnetice. Am gasit aici, in Canada, o firma Energetix, un betisor la capatul careia se afla un magnetel. Am inteles de la o Eva pe site ca pretul e de vreo 31 de euro, in Romania. Destul de putin, spun eu, comparativ cu banii pe care ii aruncati pe tigari. Se consuma 2,5-3 litri de apa magnetizata ( preparata astfel: tii magnetul cel putin o ora intr-un vas si apoi consumi apa magnetizata). De fiecare data cand simteam nevoia sa fumez, beam un pahar de apa magnetizata. Am redus treptat numarul tigarilor si, dupa o luna si jumatate m-am lasat definitiv. Apa magnetizata reduce apetitul pentru tigari si, in plus, face bine organismului. Contribuie si la tratarea unor afectiuni( migrene, stres, insomnii, afectiuni cardiace).
    Eu asa m-am lasat de fumat. Si nu regret deloc!!!!!