Despre Vegetarieni!
-
17 Feb 2011, 20:550 0
Buna seara..
Am 15 ani jumate,si de cateva luni nu mai mananc carne,in afara de cea de peste.Sunt o mare iubitoare de animale si nu suport cruzimea asupra acestora.Nu simt lipsa carnii deloc,defapt mi se face scarba cand vad carne si ma gandesc in ce mod crud au fost ucise acele animale pentru a le manca noi.
Tatal meu,cat si bunica sunt diabetici si tin regim,inclusiv mama[care vrea sa slabeasca].Eu sunt subtire,nu sunt deloc grasa,dar mananc ceea ce mananca si ei in afara de carne.Lactate,oua,peste si de cele mai multe ori legume si fructe.
Mananc peste doar din cauza ca acesta contine multi nutrienti,mai ales omega3.Cu timpul,vreau sa nu mai mananc nici peste,sa fiu lacto-ovo-vegetariana.
Dar imi pasa de cresterea mea si din cauza asta consum carne "alba".Ce parere aveti? Intervine in crestere lipsa carnii ? Chiar as avea nevoie de sfaturile voastre. [De carne nu ma mai ating,dar vitamine ceva posibil.]Multumesc anticipat! -
18 Feb 2011, 09:37Parerea mea este, ca e bine sa nu mananci carne, si eu am aceasta tendinta, mananc rar carne si atunci de casa crescut e noi. Lipsurile de proteine, minerale, etc, le poti lua din spirulina, are 4000 de substante vitale, contine 70% proteine vegetale din care 50 % albumina, pe langa acestea are toate vitaminele, mineralele, enzimele, tot ce ai nevoie. Detoxifierea o poti face cu Chlorella vulgaris- magnetul toxinelor. Sa te documentezi iti trimit ceva:
www.algae-facts.com
Si te poti uita la un filmulet, asa vei intelege despre ce vorbesc. Sanatate multa !
http://www.youtube.com/watch?v=4Y_T6X9oSs4&p=B20B4FDF5DF5D46B&feature=BF&index=12 -
18 Feb 2011, 15:15eu sunt vegana de 11 ani si acum nu as mai putea manca branza sau ou sau carnuri...dar la varsta de 15 ani nu stiu ce sa zic...extremele nu sunt bune niciodata in nicio situatie...