probleme cu prezervativul

•  
    • 1131 mesaje
    26 Nov 2004, 09:35
    0 0
    Vreau sa stiti ca eu nu prea agreeze gandul sa iau anticonceptionela. De aceea, desi prietenul meu nu rpea este de acord, folosim prezervativul...dar oricum el se retrage intotdeauna inainte de a ejacula...cutoate ca folosim prezervativ.

Problema: din cca. 3 cazuri in unul prezervativul se rupe pentru ca apoi eu sa tremur tot timpul pana cand am menstruatia ca poate am ramas insarcinata.

Care sa fie solutia?
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    26 Nov 2004, 10:12
    0 0
    Buna Gabici.
    O intrebare.Ce fel de prezervative folositi?Daca folositi din acelea ieftine (gen 3000-4000 bucata) e normal, nu sunt asa bune.De ce nu folositi Love plus?
    Eu folosesc de 3 ani si nu am probleme.Si inca ceva grija mare cum isi pune prezervativul.
    De ce se retrage chiar si cind are prezervativul?Daca e un prezervativ bun , nu se rupe .
  •  
    • 2198 mesaje
    26 Nov 2004, 10:20
    0 0
    Draga mea, cu siguranta nu folositi prezervative de calitate..Sa se rupa 1/3 este extrem de mult ...Eu folosesc foarte mult prezervativul ( love plus) si inca nu s-a intamplat .Mi s-a intamplat doar o data- acum foarte mult timp si erau Durex.
  •  
    • 1131 mesaje
    26 Nov 2004, 10:24
    0 0
    Vreau sa-ti spun ca exact Love plus folosim de cativa ani!!
    Chestia cu retrasul e pentru ca de fapt asa e obisnuit de mai demult pentru ca la inceputul relatiei cca. 2 ani am folosit doar metoda cu retrasul pana cand odata am crezut ca sunt insarcinata si m-am speriat destul de tare. De atunci folosim si prezervativul. Dar..noroc ca se siretrage pentru ca ultima data cand s-a rupt daca nu o facea...

Si eu sunt convinsa ca il folosim cum trebuie, deci nu aici e problema. El zice ca i-ar trebui mai mare dar eu banuiec ca e doar orgoliul masculin la mijloc.

Cam aiurea, nu?
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    26 Nov 2004, 10:38
    0 0
    Buna.
    Da cam aiurea.Sincer nu mi s-a intimplat niciodata ca sa se rupa prezervativul.
    Poate ca are dreptate, poate ca ii trebuie mai mare.Mai incercati si alte prezervative si vedeti cu care se simte bine.Si noi am incercat diverse marci dar am ramas la Love Plus.
  •  
    • 1131 mesaje
    26 Nov 2004, 10:54
    0 0
    Stiti cumva daca pe la noi sunt tipuri de prezervative care au si numere mai mari? Citisem candva despre chstia asta intr-o revista ungureasca, dar nus tiu daca este si la noi si nu stiu care pot fi acelea...si stiti ce nasol e cand mergi sa cumprei, darmte sa mai si ceri detalii.
  •  
    • 524 mesaje
    26 Nov 2004, 11:00
    0 0
    Din cate spui tu, e posibil sa nu-l puna bine. Trebuie sa lase un loc liber, la varf. Daca insa el il intinde pe tot, pana la varf si nu ramane nimic liber care sa-i permita un joc, din cauza frecarii, se rupe.
    Alta explicatie nu vad.
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    26 Nov 2004, 11:10
    0 0
    Buna, din nou.
    Mie nu mi se pare nasol sa ma duc sa cumpar prezervative.De ce? E vorba de sanatatea mea.E ceva normal, ca si cind as cumpara orice altceva.
    Detalii chiar daca ceri , tot nu are cine sa ti le dea(vinzatoarele sunt mai nestiutoare ca noi-si nu prea vb de asa ceva)Incearca sa ceri detalii la farmacii.Farmacistele daca stiu iti dau detalii, daca nu iti dau sa citesti tu pe cutii.
    La noi a mers chestia cu incercatul pina am vazut cu care ne simtim amindoi bine.
    Ar trebui sa incercati si voi .
    Inainte de utilizare-cititi cu mare atentie instructiunile de utilizare.Mai mult ca sigur ca nu-l pune cum trebuie(esti cam singura persoana pe care am auzit-o ca din 3 prezervative-love plus- se rupe unul).
    E ciudat.
  •  
    • 215 mesaje
    26 Nov 2004, 11:12
    0 0
    Cele de la Durex sunt de diferite marimi. Se gasesc in supermarketuri unde le puteti studia linistiti fara sa va fie rusine de farmacista, vanzatoare, etc.
  •  
    • 1131 mesaje
    26 Nov 2004, 11:37
    0 0
    Multumesc mult fetelor. Chestia cu locul liber la capat am respecat-o oricum.
    Sper sa reusesc sa nu mai trebuiasca sa imi fac probleme. Si acum sunt in aceeasi situatie: ultima data s-a rupt!
    Acum astept sa imi vina...sper sa se intample!!!
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    26 Nov 2004, 11:53
    0 0
    Buna.
    Sa speram ca vine.
    Incercati sa cumparati Duredaca sunt marimi mai mari) si vezi ce se intimpla
    Tine-ne la curent
  •  
    • 1131 mesaje
    26 Nov 2004, 12:12
    0 0
    OK!!! Mersi
  •  
    • 575 mesaje
    26 Nov 2004, 13:15
    0 0
    Buna,

As avea si eu o sugestie de facut: prezervativul se mai rupe si cand este uscat si se produce bil-bil-bil penetrarea (m-am rosit. Cu alte cuvinte, daca iese afara, va mai jucati voi doi cumva, intra din nou.. tu intre timp ti-ai mai pierdut din lubrefiere... f. usor se poate intampla sa se rupa. E normal pe undeva.
    Bafta.
  •  
    • 1131 mesaje
    29 Nov 2004, 12:19
    0 0
    Va multumesc tuturor ca sunteti atat de dragute. Acum insa tremur pentru ca in curand, poate chiar azi, ar trebui sa imi vina...si nu vine!!!!!!!

Adevarul e ca ultima data mi-avenit cu o saptamana mai repede, iar in general eu am ciclu la 26 de zile. Si m-am ganit ca poate acum va veni mai tarziu daca data trecuta a venit cu mult mai repede. Are vreo logica? Nu stiu, dar daca as calcula ca imi vine la 26 de zile, azi ar fi acea zi. Deocamda nici un semn, doar ca de vreo 5 zile au inceput s mi se intareasca si de vreo 3-4 zile sa ma doara sanii. Tot timpul ii tot verific dar nu stiu ce sa mai cred. Adevarul e ca aveam acest semn si altadata in aintea menstruatiei, dar parca nu ma dureau atat de tare. Mi-e atat de frica incat de joi nu mai pot nici sa dorm noaptea. Azi am sa cumpar un test sa il fac la dimineata, dar nu va spun cat sunt de speriata. Pe prietenul meu l-am innebunit deja. A mai fost anul acesta de doua roi cand am tot zis ca sigur sunt insarcinata si pana la urma nu afost asa. Culmea era ca aveam multe din simptomele sarcinii, iar cand testul a iesit negativ, mi-am dat seama ca toate acele semne mi le inchipuisem eu. Deci nici dupa asa ceva nu mai pot sa ma iau. Mi-e o teama de mor. De azi dimineata mai am impresia (sau o fi intr-adevar?) ca ametesc si mi-e somn si am temperatura. Fetelor, va rog mult, incurajati-ma cu ceva!!!!!!!!!!!!
  •  
    • 1946 mesaje
    29 Nov 2004, 12:47
    0 0
    incearca sa te linistesti si nu mai fi stresata. cred ca si asta influenteaza intarzierea ciclului. pana la urma daca e sa vina vine, daca nu, nu. oricum nu ai alta solutie decat sa astepti.
    si eu trec prin aceleasi stari ca si tine cu diferenta ca eu imi doresc un copil. si plang in fiecare luna. te pup
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    29 Nov 2004, 12:47
    0 0
    Buna Gabici
    Vezi ca si pe baza de stres, intirzie.
    Poti sa intrii pe yahoo messenger sau pe msn messenger?pe Yahoo messenger am id a29vy@yahoo.com iar pe msn am avy42@hotmail.com
    Vorbim mai multe
  •  
    • 1131 mesaje
    29 Nov 2004, 13:05
    0 0
    avy, ti-am scris pe hotmail.

Revin in completare cu faptul ca: incidentul cu ruperea "caciulitei" s-aintamplat acum 8 zile. Se poate ca, in cazul unei, Doamne fereste, sarcini, sa apara deja aceste simptome? Ex: marirea si intarirea sanilor, somnolenta, ametelile?
    Scuzati-ma ca insist atat, dar credeti-ma, sunt speriata de moarte si incerc sa imi dau seama daca aceste sunt reale sau doar inchipuiri de-ale mele.
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    29 Nov 2004, 13:41
    0 0
    Buna Gabici,
    Se pare ca pe hotmail nu a venit nimic.
    Incearca sa nu te mai stresezi, sa nu te mai gindesti atit la semnele unei sarcini(iti faci mai mult rau decit bine).
    Cumpara un test si fa-l .
    Spune-mi care e situatia voastra :vreti sa va casatoriti?vreti sa aveti un copil?
    parintii ce zic daca s-ar intimpla?
  •  
    • 1131 mesaje
    29 Nov 2004, 13:49
    0 0
    Da, ne vom casatori candva, suntem de 4 ani impreuna, si am vrea neaparat sa plecam din tara. Deci...imi doresc mult un copilas, dar nu acum!

Ai mei nu sunt de-acord ca suntem impreuna si cred ca ar fi socati sa afle ca...

I'm scare!
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    29 Nov 2004, 14:01
    0 0
    Gabici, cum bine a zis o eva mai sus(Cecylly) acum nu ai ce face decit sa astepti si sa nu te mai stresezi.
    Si inca ceva, daca este sa fii insarcinata, nu te gindii sa avortezi.Dupa aia o sa vrei sa faci copii si nu o sa mai poti.Am o prietena care a fost in situatia ta si acum vrea copii si nu mai poate.
    Mai vorbim.Da-mi un mail pe eva