Baticuri chimioterapie

•  
    • 21 mesaje
    15 Feb 2011, 00:22
    0 0

M-am gandit sa scriu si aici pentru a veni in ajutorul pacientelor care fac chimioterapie si le-a cazut parul Deoarece ma consider o supravietuitoare a cancerului de san,m-am gandit sa vin aici sa va invit pe pagina mea de baticuri artistice si chimioterapie pentru a demonstra femeilor care sunt lovite de aceasta crunta maladie ca pot purta cu incredere aceste baticuri.Pentru ca in perioada de tratament suntem prea ingrijorate de pierderea vietii si teama ne panicheaza si pe linga aceasta teama cand esti diagnosticat cu asa o boala te simti dezbracata de identitatea ta,Lumea din mediul profesional si prietenii te trateaza ca o persoana bolnava .Aceste baticuri vreau sa fie un suport de incredere si o sustinere a bunastarii emotionale astfel incat sa poate mentine increderea in propria persoana si acest lucru ajuta foarte mult la vindecare.Vreau sa ajut femeile sa aiba un look feminin.Aceste baticuri le-am facut din proprie initiativa pentru a face viata bolnavelor mai frumoasa.

Acest mesaj a fost editat de către tizia: 15 Feb 2011, 00:23
  •  
    • 21 mesaje
    15 Mai 2011, 23:18
    0 0

Noile modele de baticuri speciale de chimioterapie pentru vara peste 100 de modele in culori frumoase de vara pe baticuri-art.ro.