Hemoroizi

•  
    • 761 mesaje
    14 Feb 2011, 13:52
    0 0

Cunoaste cineva tratamente naturiste pentru hemoroizi,care au dat rezultate?Am auzit de bai cu decoct de scoarta de stejar,dar nu stiu cat de bun e .

•  
    • 11 mesaje
    17 Feb 2011, 12:31
    0 0

Ceai de galbenele si pelin (amestec) - spalaturi in fiecare seara

•  
    • 3354 mesaje
    17 Feb 2011, 13:11
    0 0
    la farmacie mi-au dat sa iau niste pastile care au spirulina si ginko biloba...

sunt pentru tractul digestiv si se elimina mult mai usor si fara cazne totul...

deci, se elimina constipatia... iar eu am remarcat ca un mar mancat seara pe la 9, a doua zi... are rezultat...

trebuie sa te feresti de constipatie, in primul rand... sa bei multe lichide, sa mananci neaparat supa, ciorba, sa bei apa, sa mananci fructe, cereale...

iar in criza, supozitoare... din pacate nu se mai produce hemorzon...
  •  
    • 761 mesaje
    17 Feb 2011, 18:02
    1 0

Prea constipata nu sunt,dar as vrea sa fac ceva sa dispara hemoroizii care nu s-au retras,asta bineanteles daca se poate,fara doctori,tratamente scumpe pe la clinici de specialitate, sau operatii.

•  
    • 5 mesaje
    25 Nov 2011, 13:38
    0 0
    Si eu am trecut prin asa ceva,si a fost groaznic pana cand am gasit remediul.Pentru hemoroizi v-as recomanda un tratament naturist,pe care eu personal l-am incercat,si care intradevar a dat rezultate.Pt orice informatie va las adresa mea de e-mail cameliabirca@yahoo.com