Tuse agresiva. Solutii?
-
2 0
Buna,
De cateva zile ma confrunt cu o problema destul de sacaitoare. Am o tuse productiva si efectele sunt destul de ...zgomotoase. Problema cea mai mare (in afara de jena fizica) este faptul ca ma incurca foarte mult la serviciu. Tusesc incontinuu si nu ma mai opresc, nu mai pot participa la sedinte pentru ca ii incurc pe ceilalti, mi se usuca foarte tare gura si ma inec...si nu stiu ce sa mai iau. Stiti vreun medicament bun?
-
eu am probleme cu fiica-mea, cand raceste se chinuie cu tusea mult timp si nici un sirop parca nu isi mai face efectul asa ca pe langa tratamentul cu antibiotice prescris de medic eu ii fac un sirop din ridiche neagra, speli ridichea si ii faci o gaura in mijloc, apoi pui zahar ( eu pun miere de albine ) si o lasi peste zi iar siropul obtinut il bei. Daca stai acasa, iti mai poti prepara un sirop din ceapa ( fff eficient ), cureti 1-2 cepe, le tai si pui zahar peste ( eu tot miere de albine pun )iar in cateva ore lasa un sirop.
Acest mesaj a fost editat de către maria_maria25: -
Cristina mergi la un control, la medic, sa nu fie ceva ascuns pe acolo. Nu e de glumit... Mai demult exact asa era fiica mea, a primit diagnosticul de astm alergic, a primit 2 sprayuri si si tratament medicamentos. Cum racea aparea mereu problema... Am cautat ceva care sa rezolve cauza problemei, am citit mult, am gasit undeva ca astmul apare din cauza ca se depun toxine in celule. Am gasit rezolvarea in microalge, formula de la Wellstar -detoxifiere si aprovizionare celulara-. Multumesc Domnului ca incet am scos si sprayurile si medicamentele, iar fetita mea este bine, sanatoasa.
Iti scriu acestea ca sa constientizezi, ca trebuie sa mergi la un control, daca nu ai nimic poti lua siropuri, cum spune Maria ceapa e f buna, cauta la plafar.. Cand incepe tusea, bea apa multa. Sanatate multa! -
Polenul este un adevarat leac pentru multe probleme de sanatate. E complet, natural si desigur ca mult mai bun decat pastilele si vitaminele sintetice, oricat de scumpe sau renumite ar fi ele. in comert il gasesti sub forma de tablete, granule, etc. Daca e combinat si cu vit C e grozav pentru imunitate. Merita sa incerci. Poti sa afli mai multe despre ce trateaza aici: http://www.afladespre.ro/dieta_cum-sa-ne-tratam-cu-polen-2245.htm
-
Multumesc muly pentru raspunsuri. Am fost la medic si nu este nimic grav, doar ceva sezonier. Mi-a prescris FLUIMUCIL 200 efervescent (are aceeasi molecula ca si ACC-ul) si momentan sunt pe tratament. Iau de 3 ori pe zi si am observat o mare imbunatatire. Pe langa faptul ca mi-a redus mult tusea simt si o decongestionare a cailor respiratorii si implicit respir mult mai bine. Pe langa asta, beau ceaiuri calde cu miere. A mai incercat cineva medicamentul asta sau ati mai auzit ceva? chiar sunt curioasa