Mare nevoie de vitamine bune - rog recomandari
-
0 0
Sa va spun pe scurt care este viata mea, ca sa stiti ce doza soc de vitamine sa imi recomandati

Stres, contact cu microbii si jegul uman cat cuprinde, mancare total nesanatoasa cu conservanti garla, program de masa si somn total neregulat, 99% respirand aer conditionat sau presurizat, azi la +40 grade maine la zapada poimaine in alta emisfera.
Iar niciunul din acesti factori nu ii pot elimina pentru ca vin la pachet cu jobul meu (stewardesa), asa ca macar sa imi pacalesc organismul cu un soc de ceva vitamine, sa nu cedeze de tot.
Multumesc!
Acest mesaj a fost editat de către just_someone: -
Cel mai bine ar fii daca ai consulta un medic, care in urma unor analize ar putea sa iti recomande vitaminele respective, altfel cred ca e destul de periculos sa le iei asa dupa ureche
Acest mesaj a fost editat de către coralain: -
Parerea mea, o multivitamina pe zi / jumatate dimineata si cealalta jumatate seara, sau daca nu vrei multivitamine, neaparat complexul de vitamine B + vitamina C. Pe langa astea Omega 3 (600 mg/zi) + Coenzima Q10. Poti lua si calciu + Vitamina D, dar daca nu ai deficit nu are rost sa te incarci suplimentar. M-am documentat foarte mult in ceea ce priveste vitaminele, si am inceput si eu sa iau recent.
-
Green Gold Imune - aur verde- contine tot ce ai nevoie in 3 etape:
-detoxifiere celulara chiar si metalele grele
-aprovizionare celulara cu 4000 de substante vitale si calciu organic din Lithothamnium calcareum (toate se absorb 90 %)
-protejare celulara -cu astaxanthin , cel mai puternic antioxidant
Hrana vie, cu cantitate record de clorofila, un sistem biologic pur.
Despre cercetari poti citi www.algae-facts.com 0767756300
Te poti uita la un film pe youtube
http://www.youtube.com/watch?v=4Y_T6X9oSs4&p=B20B4FDF5DF5D46B&feature=BF&index=12
Sanatate ! -
Polenul este un adevarat leac pentru multe probleme de sanatate. E complet, natural si desigur ca mult mai bun decat vitaminele sintetice, oricat de scumpe sau renumite ar fi ele. in comert il gasesti sub forma de tablete, granule, etc. Daca e combinat si cu vit C e grozav. Merita sa incerci. Poti sa afli mai multe aici: http://www.afladespre.ro/dieta_cum-sa-ne-tratam-cu-polen-2245.htm