Control ginecologic
-
0 0
Buna. As vrea sa stiu anumite detalii legate de examenul ginecologic. Am 17 ani jumate si dupa cum bine stiti nu pot merge la ginecolog decat cu mama. Bun. As vrea sa stiu daca in timpul examenului ginecologic in cabinet voi fi doar eu cu doctorul sau va sta si mama? Si vrea sa stiu si daca medicul ii va spune mamei daca mai sunt virgina sau nu? Cand se va intampla as vrea sa afle de la mine, si in caz ca vom merge la ginecolog si nu voi fi pregatita sa ii spun ca mi-am inceput viata sexuala nu as vrea sa afle dar nici nu as vrea sa ma simt presata ca ii va spune medicul. Nu doresc sa ma ascund insa imi va fi putin teama de reactia ei cand va afla, si de acea e posibil sa aman putin vestea asta, desi sunt constienta ca trebuie sa ii spun si pana la urma se va afla. Va rog sa ma ajutati. Multumesc
-
mama ta nu va sta in cabinet cand te consulta.si medicul nu i va spune daca tu il rogi sa n o faca.e vb de intimitatea ta.
Acest mesaj a fost editat de către creatza23: -
Daca vei merge cu mama la ginecolog va afla oricum.
Fiind minora este posibil ca medicul sa ceara ca mama sa fie de fata, chiar daca consultul propriu-zis va fi dupa un paravan, protejandu-ti intimitatea, ferit de ochii ei, dar nu si de urechile ei. Tot din aceeasi cauza ca esti minora parintele va fi informat.
Parerea mea este ca este mai bine sa-i comunici mamei inainte de a o pune in fata faptului implinit. -
Inca sunt virgina dar sincer ma sperie momentul cand se va intampla si ii voi spune mamei. Poate sunt paranoica sau nu. Habar nu am. Ideea e ca vreau sa afle de la mine nu de la doctor iar daca e dupa mine s-ar putea sa aman sa ii spun. Pana una alta imi bat capul degeaba ca poate va mai trece timp pana se va intampla. Multumesc de raspunsuri.
-
NICI EU NU MAI SUNT virgina si vreau sa merg la medic neaparat...acum o saptamana am vazut ca am niste eliminari galebene..si ma doare putin in spate,,,am vorbit cu mama prietenii mele..si mea zis k poate fi o infectie in urma contactului sexual...mie frica..am 16 ani si nu vreau sa afle mama...ce sa fac...si oare ce poate fi asta??? ma aflu si eu in aceeashi situatie.. :S
-
corect da nu vreau s sufere....spune'mi te rog daca ai vrio infectie ceva si duci urina la control mama afla k nu esti virgina ??sau afla doar ce ai ....pe mine nu ma deranjeaza burta dar spatele...si am niste eliminari galbene..ce pot fi?? k am racit?? sau ce?? aah si fac pipi cam des...help pleasee.