Oboseala

•  
    fls
    • 43 mesaje
    4 Apr 2002, 17:01
    0 0
    Daca cineva s-a mai confruntat cu asa ceva ,rog sa-mi dea remedii.
    De cind am nascut(acum4 ani), ma simt ingrozitor de obosita,cu toate ca ma culc la ora9:30 si ma trezesc dimineata la 6:00,cind deschid ochii dimineata corpul meu este extraordinar de obosit,si pe deasupra ma chinune o durere de spate(sale) tot de cind am nascut.Nu pot sa stau mult in picioare,iar noaptea cind ma mai trezesc ma doare spatele si nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta.
  •  
    • 413 mesaje
    5 Apr 2002, 00:29
    0 0
    Eu cunosc exact starile prin care treci si le-as cataloga drept surmenaj complet! Incearca sa iesi mult la aer, maninca multe fructe, lasa munca domestica pentru o perioada sau daca nu reusesti lasa-te ajutata (de parinti, prieteni, etc.) gaseste-ti un pic de timp si pentru sufletul tau dar nu in fuga ci pe indelete. Du-te la un cabinet si rasfata-te cu o serie de masaje in zona spatelui (pe moment ajuta dar daca stai iar numai cu copilul in brate durerile revin - asta-i soarta tuturor mamicilor iubitoare rau) fa un pic de sauna daca suporti si mergi apoi la bazin. Eu asta zic c-o sa-ti prinda bine. Iar daca somnul iti face totusi in continuare probleme atunci schimba salteaua. Preferabil cu una mai dura dar asta e chestie de gust. Vezi si tu!
  •  
    • 162 mesaje
    5 Apr 2002, 11:54
    0 0
    Sobo, nu te supara pe mine, dar mesajul de dinainte e scris de un medic, shi e scris chiar competent! Te salut.
  •  
    • 413 mesaje
    7 Apr 2002, 15:07
    0 0
    Nu ma supar drdream si o fi adevarat ce spune "eva" de mai sus, numai ca simptomele pe care le are mamica aceasta le-am avut si eu si le au o gramada de alte mamici. Totul se datoreaza dupa parerea mea unei oboseli accentuate si prelungite si a unei stari fizice epuizate. O sa vezi cind o sa devii si tu mamica cum in primii ani te trezesti dimineata mai obosita decit te-ai culcat si cit de terminata te simti. Cred ca asta se datoreaza si faptului ca noi femeile din Romania purtam o grija exagerata copilului, sotului, casei; stii tu - totul sa fie curat, gata la timp, sa nu lipseasca nimanui nimic - si odata cu aparitia unui copil in familie toata munca si tot efortul nostru atinge cote care pur si simplu ne sint peste puteri chiar daca nu recunoastem. De aceea eu i-am recomandat mamicii de mai sus un pic de relaxare pentru ca stiu tot din proprie experienta, ca daca nu te ia nimeni de umeri si te scutura ca sa te mai potolesti, singura n-o s-o faci niciodata. Iar pe mine inotul m-a ajutat extraordinar la problemele de spate pe care le-am avut, cit despre un pic de "vitaminizare" asta nu strica nimanui.