glezne foarte dureroase

•  
    • 1 mesaje
    7 Feb 2011, 16:42
    0 0

Buna ziua,

Acum 10 luni intr-un team building organizat de companie, la un joc a trebuit sa ne legam de glezne cu o sfoara si sa fugim... in fine nu e foarte relevant insa acea sfoara mi-a lezat foarte tare gleznele. Dupa ce am ajuns acasa vreo 2-3 zile nu puteam sa umblu, simteam ca mi se scurge tot sangele in glezne, s-au umflat ff urat, s-au invinetit pe o suprafata de 10 cm, dar in cateva saptamani treptat au mai disparut vanataile. Mentionez ca nu am considerat ca trebuie sa vizitez un medic, le-am tratat cu foi de varza pe moment si atat. Desi au trecut 10 luni, cand le ating ma dor, iar dupa baie sau in anumite zile, reapare din noua vanataia pe fiecare picior, desigur o forma usoara dar este vizibila. Mai rau este ca am fost si la ski si e foarte dureros, a doua zi la ski nu am mai reusit sa-mi fixez claparii din cauza durerii de la glezne. Am impresia ca a fost ceva destul de grav, a putut sa ramana ceva acolo? ce analiza imi recomandati sa fac? este cazul? chiar mi se pare absurd niste vanatai sa doara in continuare un timp asa de indelungat. Va multumesc mult pentru raspunsuri!
  •  
    • 1030 mesaje
    7 Feb 2011, 18:45
    0 0
    Pai daca zici ca e de 10 luni asa...eu zic ca cel mai bine este sa ceri parerea unui dr, asa pe forum nu avem cum sa ne dam cu parerea..un medic e cel mai in masura sa ti spuna ce ai de facut.....sanatate!