STOMATOLOGIE !!
-
6 Feb 2011, 12:360 0
Buna fetele ! Vreau sa ma duc si eu la dentist zilele astea,k deja am pierdut 3 masele si cred k o sa o pierd si pe a 4a :| Plus ca as vrea sa imi tratez niste carii si sa imi albesc dintii. Stiti careva un cabinet in Bucuresti unde trateaza bine,fara prea multa durere si sa nu ma sperii de preturi? Multumesc :*
-
14 Mar 2011, 20:38Imperial Dent. Nu sunt cei mai scumpi, dar nici cei mai ieftini (vezi preturi pe www.imperialdent.r
, insa sunt cei mai buni. Eu port cu mandrie 4 implanturi fara probleme, baietelul meu are un aparat dentar de toata frumusetea iar fiica-mea si-a albit dintii inainte de nunta si a fost foarte incantata -
17 Mar 2011, 10:54
draguta, uite aici o mega ofera. Green Dental sunt tare dragalasi sa stii, sunt mai ieftini ca imperial si fac o super treaba
si uite si tu, reducere de 24 milioane. eu am crezut ca e minciuna, dar am intrat la ei pe site si am verificat, chiar asa e
http://www.fundeal.ro/bucharest/extra/79-reducere-pentru-implant-dentar-coroana-ceramica-pe-implant-vita-3m-edin-a-completa-de-profilaxie-radiografie-panoramica-657-ron-in-loc-de-3130-ron-la-green-dental.html