Implantare Stent - Caz de malpraxis
-
4 Feb 2011, 10:370 0
Aveti un caz de malpraxis in ceea ce priveste aceasta procedura de implantare stent? Stiti sau ati auzit de medici care sunt mai mult scriitori decat practicanti? Spuneti si altora numele acestor medici pentru ca poate daca si prietena mea ar fi gasit pe internet ceva negativ despre medicul care l-a ucis pe sotul ei nu ar mai fi apelat la acesta! Chiar daca aceasta bransa este ca o caracatita care ne sugruma de bani, resurse energetice, ne imbolnaveste mai rau si sunt mai uniti ca niciodata cand este vorba de un malpraxis, noi, cei marunti putem sa spunem adevarul, sa schimbam ceva, oricat de putin si tot conteaza. Sa fim si noi uniti impotriva acelora care nu stiu decat sa copieze studiile altor medici din strainatate si sa isi scrie numele lor in dreptul autorului, sa aiba tapet de diplome si cand intra in sala de operatie sa nu fie in stare sa faca nici cele mai elementare lucruri. De ce acei medici care omoara din culpa sa nu plateasca ca orice om?...daca oricine din tara asta, care nu este parlamentar sau medic, i-a viata unui om, acesta plateste! Cu ce sunt acestia mai speciali? Sunt de acord ca exista medici care merita toata lauda, dar acestia sunt din ce in ce mai putini, restul au devenit doar niste sugatori de bani si de vieti....nimic altceva,,,cum mai pot trai acestia cu ei insisi? cum mai pot manca seara cand stiu ca dimineata au omorat pe cineva? cum mai pot sa faca dragoste cu nevasta lor sau sa se mai uite la film cu familia cand stiu ca au distrus vieti???
Acest mesaj a fost editat de către viviannesand: 4 Feb 2011, 14:46