cum pot scapa de vasele de snage de pe fata
-
2 6
buna am 32 de ani..si de vreo 2 ani..am observat niste firicele de sange pe langa nas si cateva pe obraz...nu stiu cum sa scap de ele...am folosit cateva creme recomandate de prietene dar degeaba..tot acolo sunt...si parca se inmultesc...am inteles ca este ceva ereditar...
-
Boala care o ai tu se cheama ROZACEE si la momentul asta nu s-a gasit tratament care sa o anihileze complet.
Daca a debutat cu inrosirea zonelor : barbie, frunte, obrazi si tample... mai tarziu au aparut aceste fiirsoare de vase de sange...nu-i asa?
Un dermatolog te-ar putea ajuta mai mult.
Singura solutie de eliminare a firisoarelor rosii este LASERUL.
Un fel de curatare cu Laser direct pe fata, lasa urme rosii dar in decurs de 2 saptamni va trece si firisoarele rosiatice vor disparea.
Procedeul este destul de scump dar ramane singura optiune atat in tara cat si in strainatate.
-
nu inteleg de ce ai raspuns daca ti se pare stupida intrebarea...

Acest mesaj a fost editat de către ancky1991: -
Fetelor nu va supaati una pe alta, ne dam sfaturi si impartasim din experienta noastra, nimic mai mult.
Daca aveti informatie valoroasa puneti-o pe tapet, este binevenita, ne usureaza cautarile.
Nu toate evele stiu engleza de exemplu, care ar face f simpla o cautare pe internet, textele romanesti nu sunt f multe cu referire la asta.
Va spun sincer ca de 2 ani caut si citesc toate documentele, toate studiile stiintifice atat englezesti cat si romanesti, nu exista tratament 100% pt rozacee, exista tratamente care ajuta si imbunatateste starea de moment dar nu vindeca. Din experientele celor care publica rezultatele doar 90% se imbunatateste dar reapare si trebuie reluat tratamentul.
Va pot da extrem de multa informatie in domeniul asta, dar se pare ca tratamentul este f individual, in functie de tipul de rozacee, de gravitatea lui...deci ar fi mai bine daca ar merge la un dermatolog care i-ar stabili diagnosicul cu precizie.
Am inteles ca laser terapia ajuta si rezolva, eu vad laserul ca ultima varianta, am vazut pe viu persoane care au apelat la acest tratament si le-am vazut 3 saptamani la rand cu fata rosie si plina de rani....