Acupunctura

•  
    • 134 mesaje
    2 Feb 2011, 01:27
    0 0

Dintre Evele din Bucuresti,stie cineva cabinete de acupunctura,dar unde sa lucreze asiatici?

Multumesc!

•  
    • 5609 mesaje
    2 Feb 2011, 04:03
    3 0

Draga mea, nu te baza pe faptul ca asiatici sunt experti in acupunctura, aici unde locuiesc de 10 ani sunt inconjurata de asiatici si sunt cazuri unde se dovedesc destul de incompetenti.
    Eu as spune sa te increzi si in romanul nostru, cred ca are cunostinta si experienta destul de buna daca practica acupunctura.
    Eu am facut acupunctura prima data in viata mea la Braila, la dr. Mavrochefalos Carmen, o tipa tanara pe vremea aceea dar destul de piceputa.

Ei bine, m-a pus pe picioare 100%, doar o luna mai tarziu cu 10 sedinte de acupunctura si hemoepatie, ambele facute de ea, am fost ca noua (avusesem parte de 3 decese in familie...toate in tr-un an, apoi operatia sotului, la un pas sa-l pierd si in final am facut eu hepatita...slabisem mult...nu mancam, nu dorrmeam...vomam tot timpul...eram pur si simplu pierduta). Au trecut 16-17 ani de atunci si nu mi s-au mai repetat acele simptome vreodata.

Te sfatuiesc sa cauti un centru cu renume bun, asta este criteriul corect.

Acest mesaj a fost editat de către Maricon: 2 Feb 2011, 04:06
  •  
    • 134 mesaje
    3 Feb 2011, 01:06
    1 0
    Sunt aproape de Braila,deci as putea incerca la aceasta doctorita,daca mai lucreaza in domeniu.
    As avea nevoie pentru mai multe...adica dupa moartea mamei de acum doua luni...am ramas cu multe...imi cade parul intr-un hal,imi cad sprancenele de nu mai am un fir,mi s-a dereglat metabolismul,ma ingras cate 7 kile pe saptamana,ba le dau jos,ba nu le dau,am pete si iritatii pe tot corpul,si am facut brusc gastropareza si lumbago.(nu stiam ca pot fi facute dintr-o data,dar la mine se pare ca se poate).
    Oricum,imi doresc mult sa fiu sanatoasa,sa pot manca linistita,sa nu mai am tulburarile astea de greutate,sa imi creasca sprancenele...parul...sa am si eu macar satisfactia ca sunt sanatoasa.Pentru ca,asa cum se zice,daca ai sanatate,restul parca vin de la sine.
    M-am gandit la asiatici,stiindu-i "experti" in acupunctura,si am optat pentru capitala,gandindu-ma ca e un fel de "oras al tuturor posibilitatilor"
    Am incercat sa ma agat de orice...filme,farduri,prieteni....dar acum nu mai pot stopa problemele de sanatate,sau depresia.
    Oricum,mersi mult de ajutor,si o sa ma interesez de aceasta doctorita.