sarcina dupa avort
-
1 Feb 2011, 23:590 0
as vrea sa va pun si eu o intrebare.sunt o femeie peste 30 de ani care trece printr-o situatie foarte delicata.pe 16 decembrie am facut o intrerupere de sarcina la un medic foarte renumit,azi am fost la un control care prevestea ce e mai rau...sunt insarcinata in 13 SAPTAMANI. DE CE? PENTRU CA MEDICUL A FACUT O EROARE.a recunoscut ca nu a reusit intreruperea. m-a sfatuit sa merg totusi sa consult alt medic si sa fac o alta intrerupere..VA INTREB PE VOI...A MAI TRECUT CINEVA PRIN ASA CEVA?
Medicul celalalt m-a consultat si m-a programat pe joi, in spital pentru un chiuretaj. mi-a explicat care sunt riscurile si daca duc sarcina la bun sfarsit..copil cu malformatii,dar si celelalte de natura chirurgicala...complicatii,hemorogie...tinand cont ca acum 5 ani am nascut prin cezariana...
va rog sa-mi spuneti daca ati trecut sau ati auzit de astfel de cazuri...cum e posibil?
DATI-MI UN SFAT,VA ROG -
2 Feb 2011, 03:10Personal cred ca ar trebuii sa te duci la acelasi medic care nu ti-a facut practic intreruperea si sa-l pui sa-si faca treaba pentru care ai platit.
Il poti ameninta cu divulgarea adevarului si sarlatanie, inclusiv poti merge la un ziar sa vinzi povestea. Si daca este un medic cu adevart renumit i-ar pasa de renumele lui si si-ar cere scuze pentru neprofesionismul cu care ti-a tratat problema si ar repara ceea ce trebuie.
Faptul ca a recunoscut ca nu a reusit intreruperea...si te-a trimis la alt medic, este total neprofesionalism si asa ceva in lumea medicinii este sub limita acceptabilului. Daca operatia ta a fost inscris in evidenta lui ca efectuata, tu poti sa aduci dovezi ca nu si-a facut datoria si profesional este pasibil de pedeapsa legala. -
7 Feb 2011, 03:22clar nu e ok sa mergi la acelasi medic sa-ti rezolve problema.
doar sa-l dai in judecata eventual, sa-ti plateasca spitalizarea si eventualele neplaceri daune etc.
multa sanatate!