Ceva ciudat
-
31 Ian 2011, 19:120 0
Dragi mei,vreau sa luati ,va rog,aceasta problema a mea in serios!AM 13 ani si sunt initr-o stare foarte ciudata!De doua zile ma simt ca si cand nu sunt pe Pamant (imi este foarte greu sa ma explic
); tot ce se intampla in jurul meu ma deruteaza ,imi da o stare foarte ciudata ,ca si cand eu sunt singura fiinta de pe lume si restul e o inchipuire sau un test.....e greu de explicat dar poate intelegeti.Pana de vreo 2 ani am fost o fata foarte vesele si sunt o fata NOROCOASA doar ca nu inteleg de ce am aceste 'DEPRESII' pot spune.Acum o luna intrasem iar intr-o stare de frica sa nu o pierd pe mama.A fost rau.Nu puteam sa mananc,sa invat ,dar m-am dus la un psiholog si pot spune ca mi-am revenit foarte repede.Sa revin la prezent.Ma cam doare capul si sunt putin ametita dar am aceste stari,ganduri.....in legatura cu viata pot spune.Mi se pare ciudat tot ce ma inconjoara si ma baga intr-o stare foarte ,foarte aiurea incat imi vine sa mor......
EU fac pian de performanta ,poate ca e de la stres acest lucru dar ,va rog,nu va bateti joc si ajutati-ma!!!
Apropo,am uitat sa spun....asta mi se intampla mai mult spre seara si cand o am incep sa tremur putin si am o stare de frica.
CE AM???
Acest mesaj a fost editat de către pianopiano: 31 Ian 2011, 19:21 -
31 Ian 2011, 20:19ti s-a intamplat ceva, sau ai fost martora la vreun eveniment recent? ti-ai schimbat ceva in alimentatie ?
-
31 Ian 2011, 21:36mergi din nou la un psiholog sau poate chiar psihiatru (multe probleme psihice pleaca de la chimia din organismul nostru, iar psihiatrul e mai in masura decat psihologul sa-ti spuna care sunt acelea).
nu sta fara sa faci nimic...vorbeste si cu parintii -
1 Feb 2011, 00:19
Inbalas chimic in corp cauzat de stress. Atat hormonal cat si chimic esti sub limita normala, cauzandu-ti migrene, depresii, ganduri negre...
Ai nevoie de niste analize medicale mai aprofundate, pentru a se vedea unde este carenta.
Apoi odihna multa, iesit in aer liber mai mult, vitamine si calciu in cantiatti mai mari, iesi afara cu prieteni de varsta ta, bucura-te de viata...trebuie sa iei o pauza de la pian, probabil ca teama de a nu-ti multumii parintii cu performanta ta te arunca in acest cosmar.
Te sfatuiesc sa vorbesti serios cu mama ta si sa mergeti la un medic pt toate aceste analize.
este foarte serios sa te opresti aici si sa iei o pauza.
Nu este normal ca la varsta asta sa ai migrene si stari de despresie, starea ta de stress este majora!