Hrana sanatoasa versus medicamente si suplimente

•  
    • 5609 mesaje
    30 Ian 2011, 00:35
    0 0

Uimitor , va recomand cu mare incredere acest  film legat de viata si hrana sanatoasa versus suplimente alimentare sau medicamente.

Ce trebuie sa stim despre vitaminele din hrana de zi cu zi si nu numai...inclusiv tratamentul extrem de simplu al cancerului.

http://www.rainmakerteam.co/video/Foodmatters_ro/foodmatters_ro.html

Merita vazut pana la capat, este atat de multa informatie utila!

•  
    • 6 mesaje
    1 Feb 2011, 09:09
    0 0
    buna! apropo de sanate.....va recomand sa folositi produsele life care - produse bio certificare - ale caror ingredinte sunt plante ce provin din medii controlate biologic.
    F bune sunt suplimentele alimentare ce stimuleaza capacitatea de regenerare a organismului, imbunatateste digestia, creste elasticitatea pielii si rezistenta dermului( gel aloe vera cu pulpa), etc; POATE FI FOLOSIT SI IN CURELE DE DETOXIFIERE
    PENTRU MAI MULTE INFORMATII: 0727026845; 0760015678; id:oany_dan
  •  
    • 10 mesaje
    1 Feb 2011, 21:36
    0 0
    didinik....ca concentratie de aloe vera exista?....are si aloina?....
  •  
    • 189 mesaje
    2 Feb 2011, 16:22
    0 0
    Maricon , mersi pentru film! Minunat ! Suntem intr-adevar ceea ce mancam... Mereu am cautat ceva care sa rezolve aceasta problema, si am gasit microalgele de la Wellstar. Contine formula 4 alge, exact ceea ce trebuie sa fie pe fiecare masa, daca doreste sa supravietuiasca acestor experiente prin care trece Romania. Va pot recomanda si eu ceva de citit despre cercetari si un produs minune Green Gold Imune. www.algae-facts.com
    www.greengold-imune.webs.com
    Sanatate tuturor!
  •  
    • 23 mesaje
    14 Feb 2011, 11:47
    0 0
    Aici gasiti toate bolile tratate cu polen; http://www.afladespre.ro/dieta_cum-sa-ne-tratam-cu-polen-2245.htm. Polenul este intr-adevar o minune a naturii si merita sa facem o cura macar acum ca se apropie primavara si suntem terminate de la afurisita de astenie.