Super Slim Capsula de Slabit
-
29 Ian 2011, 22:450 0Fetelor le-a incercat cineva aceste pastile ??Cum pot sa le iau in Italia?
-
30 Ian 2011, 11:51Buna, eu nu am incercat Super Slim, am incercat Slim&Fit. Cred ca poti sa comanzi pe internet. Incearca sa te uiti pe pagina lor de internet.
-
17 Feb 2012, 11:28
ancuta4016 said:Fetelor le-a incercat cineva aceste pastile ??Cum pot sa le iau in Italia?
Eu te sfatuiesc sa incerci sa slabesti fara pastile fara picaturi tinand doar regim alimentar...am luat si eu slimcomplex si sunt o foarte mare teapa.....de o luna nu am dat nici macar un gram jos...fiecare e liber sa faca ce vrea dar nu sunt bune...nu ajuta....e ceva ce cu adevarat am slabit dar eu nu suport pastilele se numesc Slemol si se gasesc in magazinele naturiste...alea chiar merita....am mai multe prietene care le`au folosit si chiar au slabit...
-
19 Feb 2012, 21:27Buna,stie cineva sa-mi dea un raspuns de ce nu am slabit deloc in patru saptamani folosind zilnic aceste pastile?
-
24 Feb 2012, 00:37incearca fara pastile e mai sanatos ,mai ieftin ,eu mananc disociat pe mese si functioneaza de minune si multa miscare
-
29 Feb 2012, 11:17le-am incercat si da, slabesti! Partea buna e ca am dat jos vreo 3-4 kg in nici 2 sapt. Partea proasta e ca mi-am nenorocit rinichii! Deci....te sfatuiesc sa NU!!!