Pata alba pe limba

•  
    • 30 mesaje
    29 Ian 2011, 19:29
    0 0

Buna seara vroiam sa va intreb poate stiti voi ca eu am tot cautat pe google un raspuns la problema mea dar fara succes . De vre-o saptamana mi-a iesit o pata alba pe varful limbii ,daca dau cu limba pe buze se simte ca o biluta  si de o parte si alta a petei limba are niste crapaturi mici :( acum incerc sa dau cu glicerina boraxata si daca problema nu se amelioreaza pana luni cred ca am sa merg la medic .... Va rog daca v-ati confruntat vreodata cu asa o problema ajutati-ma si pe mine ! MULTUMESC

•  
    • 5609 mesaje
    30 Ian 2011, 01:10
    0 0
    Banuiesc ca este vorba de ciuperca CANDIDA. Daca ai limba alba este deja pentru ca stomacul si intestinele tale sunt deja pline de ciuperca asta, candida. Cel mai sanatos si eficient mod de a scapa de candida este KEFIRUL, un pahar mare de kefir baut pe stomacul gol in fiecae dimineata si seara si flora ta intestinala se va reface.
  •  
    • 30 mesaje
    30 Ian 2011, 04:02
    0 0
    am cautat ceva poze ... si am vazut si in realitate cum arata candida ... poate se manifesta altfel la mine si de kefir nu-i problema beau aproape in fiecare zi .. a devenit o obinuinta
  •  
    • 30 mesaje
    30 Ian 2011, 04:03
    0 0
    Multumesc Maricon sper sa nu fie ceva grav ><
  •  
    • 5609 mesaje
    30 Ian 2011, 05:01
    0 0
    In general ceea ce-ti apare pe limba sau in gura sunt reactii ale stomacului. Poti fi indigestii, infectii, bacterii.