Oare ce credeti ca am?
-
0 0A o problema si pana o sa ma duc sa fac niste analize poate ma lamutriti voi fetelor cu niste pareri.De vreo 2 saptamani, dimineata cand ma ridic din pat am niste ameteli dar nu le-am luat in seama(am mai avut acum cativa ani), pana sambata dimineata cand m-am trezit sa ma duc in Iasi la niste cursuri(stau in Vaslui)si de cum m-am trezit numai intr-o ameteala continua am stat, imi pierdeam ehilibru (parca eram beata, cu durere de cap,putina greata,oboseala,paloare,ce mai ,ma simteam foarte slabita si ametita, lipsa poftei de mancare.Asa m-am simtit toata ziua, duminica am mancat si mi-am mai revenit, dar tot slabita si ameteli din cand in cand.Azi la fel ma simt, dar maine am sa ma duc sa fac o analiza la sange.Oare sa fie o cadere de fier sau calciu? Voi v-ati confruntat cu asa ceva?
stiu ca pare o nimica toata, dar ce naiba, asa dintr-o data sa vina toate? Va pup, astept parerile voastre -
Acum am gasit topicul, sper ca nu iti raspund prea tarziu. M-am simtit cam la fel cu tine si dupa ce am facut analixele de urina si scaun a reiesit ca am viermisori. Am urma un tratament de 10 zile iar acum sunt bine.
Sigur, nu poti sa stii exact ce ai pana nu iti faci niste analize, dar totusi, la cati bani costa eu zic sa nu ti le faci pe toate. Ar trebui sa consulti un medic, de exemplu medicul de familie, poate te indruma cam ce poate fi si in functie de asta ce analize sa iti faci. daca analizele respective ies bine, sa mai faci altele pana cand afli ce poate fi.
Asta e parerea mea.
Sanatate si curaj!