Ginecologi de recomdat in Iasi

•  
    • 28 mesaje
    26 Ian 2011, 16:03
    0 2

Sunt f dezamagita de prestatiile medicilor ginecologi ieseni si apreciez o recomandare de la cineva care a beneficiat de servicii si tratamente de calitate in iasi. Nu ma deranjeaza costurile, vreau o investigatie profesionista si un tratamant adecvat.

Multumesc anticipat. 

•  
    • 84 mesaje
    26 Ian 2011, 17:14
    0 0
    Poti sa incerci la Arcadia.
    Eu am fost la dr. Aursulesei, se zice ca e doctor foarte bun,
    insa eu, sincer, nu am fost multumita.
  •  
    • 967 mesaje
    7 Feb 2011, 23:06
    0 1

D. Damaceanu Doina- profesionista , cam repezeste omul. Prefer asa ,decat sa imi rada si sa imi admire costumatia.

Daca doresc linguseli ,nu as astepta asta de la un medic .

•  
    • 146 mesaje
    12 Feb 2011, 11:50
    3 0
    Daca vrei un medic bun, fara sa te intereseze daca e om bun sau nu, mergi la Dr.Carauleanu..are clinica langa Scoala Petru Poni.
    Nu te astepta sa te bibileasca sau sa te alinte sau sa-ti explice ce si cum.Nu frate, te consulta, ti-a luat banii si la revedere.
    Eu is trecuta pe la ea si ...in fine...profesional conteaza si e buna, are experienta etc.
    Ti`o recomand din tot sufeltul pe Dr. Ciobanu Brindusa...e o femeie extraordinara si un medic exceptional.O gasesti la Clinica Medicover (in Galeriile Stefan Cel Mare)...e grijulie, calma, nu te repede...are rabdare sa-ti explice.
    Multa sanatate
    V-am pupat
  •  
    • 23 mesaje
    14 Feb 2011, 11:23
    2 0
    Aursulesei e super; daca se pensioneaza nu mai fac copii! Sunt fff mofturoasa si imi place sa ma rasfete lumea, sa stiu tot etc. Dr Aursulesei e un tip direct dar f pregatit. Nu sta la povesti dar te ajuta cu tot ce poate. Am nascut cu el si dupa nastere am continuat sa il sun sa il intreb despre chestii legate de bebe. M-a ajutat tot timpul