Vergeturi, Celulita

•  
    • 40 mesaje
    25 Ian 2011, 21:25
    0 0

Buna fetelor :* am si eu o problema , nu pot scapa de vergeturi , exista vreo fata care a gasit vreun remediu ,macar sa le estompeze ..? Si in leg cu celulita, cum ati scapat cel mai usor? M-ar interesa cat costa o sedinta de masaj anticelulitic in bucuresti  , va rog fetelor care stiti si care ati experimentat . sfatuiti-ma si pe mine:D :X va pup

•  
    • 10 mesaje
    24 Mai 2011, 10:45
    0 0

Clinica Medicala Data Plus din Bucuresti,pe langa Cismigiu se ocupa cu asa ceva. Are un aparat special .Tatamentul se numeste Mesosculpt(anticelulitic,lipolitic,antivergeturi si tonifiant) 5 sedinte costa 1500 Lei. Dar mai bine ar fi sa mergi la o consultatie,poate te costa si mai putin,se fac niste injectii cu o substanta exact acolo unde ai nevoie.Nr de telf.este 0213131491 sau 0742267324. Sper sa reusesti.Succes!

•  
    • 45 mesaje
    30 Mai 2011, 12:23
    0 0
    poti incerca si metode mai neconventionale, dar foarte confortabile si care dau rezultate. de exemplu, colant sau pantalon anticelulita. http://www.lenjeriamea.ro/chilot-modelator-push-up-140den.html combinat cu sport si alimentatie ok e genial.
  •  
    • 57 mesaje
    16 Iun 2011, 11:06
    1 0
    Fisio Line de la Zuccari este o spuma anticelulitica cu efect de slabire si ameliorare a aspectului pielii. asupra mea a avut rezultate foarte bune, eu insami avand multe semne lasate de puseele de slabit-ingrasat
  •  
    • 17 mesaje
    21 Iul 2011, 19:20
    0 0
    hey, buna! Si eu sunt foarte nemultumita aspectul meu, mi-au aparut mai multe vergeturi de la o vreme si m-am dat cu bitter si cu tot felul de chestii, dar nimic. am citit pe net foarte multe fete care ziceau de un dr. Calin Dobos ca efectueaza astfel de operatii si ca au fost foarte multumite. ma gandesc sa imi fac si eu o programare si sa ma duc tot la el. Am intrat si pe site drdoboscalin.ro si preturile sunt chiar ok. pupici
  •  
    • 3 mesaje
    22 Iul 2011, 14:19
    0 0
    buna....iti recomand o crema foarte buna.se numeste Elancyl- galenic ...dat cu el de doua ori pe zi timp de o luna da rezultate vizibile
  •  
    • 1 mesaje
    16 Aug 2011, 13:07
    0 0
    buna...eu va recomand cu drag un tratament natural: zat de cafea cu tarate de grau amestecate, inainte de a intra la dus va masati bine cu aceasta combinatie pana se inroseste pielea. Este un peeling natural si da rezultate (ex. doamna care a luat 30 de kg in timpul sarcii si dupa nastere a ramas cu niste vergeturi foarte urate, acum are o piele de invidiat) Putin sport pe langa, face si mai bine.
  •  
    • 15 mesaje
    21 Aug 2011, 16:38
    0 0
    Pentru celulita este o crema foarte buna, romaneasca, de la firma Tiss. Nu costa decat vreo 25 de lei, dar e gramaj mare, 400 g parca. Contine cafeina. Eu imi dau mai mult iarna, ca vara nu suport sa ma dau cu crema Dar e buna, se vede ceva cand iti dai in fiecare zi. Si miroase ok.
  •  
    • 10 mesaje
    19 Sep 2011, 15:27
    0 0
    Salut. Pentru vergeturi eu am folosit Refer Crema pentru indepartarea vergeturilor. Foarte multumita sunt de ea. Crema este pe baza de extracte din plante si agent de albire. A redus vergeturile, a inalbit pielea. Merita sa incerci!