O idee...
-
24 Ian 2011, 22:250 0
Buna.. de 2 zile ma doare tare in spate in partea dreapta , rinichii cred... e insuportabil si nu ca nu ar fi de ajuns dar ma dor si ovarele foarte tare.. eu mai mereu am avut probleme jos deoarece imi curgeau ceva cheaguri maronii , dar ginecologul a spus k e normal la varsta mea (20 ani) ... Nu stiu ce poate fi si daca sa ma alarmez sau nu..:( ...
-
25 Ian 2011, 20:45daca doctorul ti-a zis ca e normal, n-ar trebui sa-ti faci griji. desi pe la 18 ani am descoperit c-am niste noduli in sani, care se presupunea ca sunt tot datorita varstei si ca vor disparea de la sine, asa spusese doctorul. in prezent am 24 de ani, nodulii sunt tot la locul lor si ma si dor sanii destul de tare uneori. m-am saturat sa merg la doctori care sa-mi prescrie anticonceptionale in baza ca problema mea e hormonala. nici nu stiu ce sfat sa-ti dau, sistemul nostru medical e cam la pamant dupa parerea mea. daca nu-i bagi ceva extra in buzunar doctorului pe langa costul consultatiei, nici nu se uita la tine, daramite sa-si dea interesul cu adevarat .. trist