hemoroizi- Tratament- simptome

•  
    • 59 mesaje
    24 Ian 2011, 11:47
    0 0

buna

am hemoroizi, ma tratez cu detralex si procto glyvenol.

ati avut asa ceva, aveti, mai stiti tratamente eficiente ptr asta?

multam fain

•  
    • 43 mesaje
    24 Ian 2011, 19:42
    0 0
    ai putea incerac tratament homeopat, daca stii vreun medic homeopat nu strica sa incerci.
    Gemoderivat din castan salbatic se zice ca e bun...cauta si tu pe net!
  •  
    • 11 mesaje
    29 Ian 2011, 10:32
    0 0

Eu am incercat Procto Glyvenol (si supozitoare si unguent ) si Hermozon (unguent) din pacate fara niciun rezultat dupa foarte multe zile de tratament .....

Acum am descoperit niste pastile (detralex) care sper sa ma ajute ca nu mai suport .....

•  
    • 1 mesaje
    23 Mai 2011, 19:37
    0 1

Pentru hemoroizi, sotul meu a foslsit un tratament foarte bun facut de un savant sarb, si a rezolvat aceasta problema destul de repede. Este foarte important sa beti multe lichide pentru a combate contipatia. Despre tratament puteti citi pe www.hemoroidin.ro

•  
    • 1030 mesaje
    23 Mai 2011, 22:39
    0 0

In primul rand trebuie sa rezolvi constipatia,sa ai mereu un scaun moale,e ok Detralex si ungunetul.. daca sunt mari si sangereaza,nu stiu in ce masura merge cu tratament,daca nu se retrag cu medicamente,nu ramane decat operatia..

Acest mesaj a fost editat de către eueu09: 23 Mai 2011, 22:40
  •  
    • 10876 mesaje
    23 Mai 2011, 23:30
    0 0
    Nu se mai face operatie, ca mori de dure dupa.
    Eu am facut tratamnet la o clinica, 6 luni si s-a terminat distractia.
    Detralexul este pentru dilatrea vaselor de singe, parca a scrie in prospect.
    Poate bat campii, nu mai stiu exact cum era cu detralexul, dar il lua si mama pe linga medicamnetele de inima, ca sa ii regleze circulatia.
    Nu e strict pt hemoroizi
  •  
    • 1030 mesaje
    24 Mai 2011, 00:29
    0 0
    Ma rog,metodele acelea mai putin invazive,cum ar fi ligatura cu benzi de cauciuc,sau ceva de genul..
  •  
    • 5 mesaje
    25 Nov 2011, 14:30
    1 1
    Si eu am trecut prin asa ceva,si a fost groaznic pana cand am gasit remediul.Pentru hemoroizi v-as recomanda un tratament naturist,pe care eu personal l-am incercat,si care intradevar a dat rezultate.Pt orice informatie va las adresa mea de e-mail cameliabirca@yahoo.com